MRŠAVLJENJE

HRANITE SE ZDRAVO I BUDITE FIT Uz najpopularnije dijete

Autor Dijana Kaćanski

Iako je doba hladnijih dana tek na početku mnoge dame već imaju koju kilu viška pa bi im dijeta dobro došla

Izvor: Anna Omelchenko / Panthermedia / Profimedia

Čim se temperature zraka počinju lagano spuštati brojne pripadnice ljepšeg spola vole se ugrijati toplom i kaloričnom hranom pa ih počinje mučiti početak nakupljanja suvišnih kilograma.

S dobivenim kilogramima potrebno je suočiti se što prije budući je lakše skinuti par kila nego se mučiti s rigoroznim dijetama u kojima treba ozbiljno prionuti i uključiti liječničke kontrole te su popularne aplikacije idealne za regulaciju težine.

Izvor: Google

A i ovo vrijeme prije najsvečanijih blagdana u godini idealno je za početak umjerenije prehrane pa su dijete s kojima možete održati željenu težinu ili ju čak malo i smanjiti te poboljšati zdravlje i dobiti na ljepoti, pametan izbor.

U tu svrhu aplikacija Mealime - Meal Planner, Recipes & Grocery List donosi jednostavni plan za zdraviju prehranu i održavanje ili smanjivanje težine, uštedu novca i bezbrižniji život kroz pet ključnih pravila.

Weight Loss Recipes
Izvor: Google

Prvo se odnosi na pripremu zdravih obroka do 30 minuta s jednostavnim receptima, drugi na plan obroka napravljen prema osobnim željama i potrebama dok treće pravilo donosi zdrave i prilagođene recepte u planiranju obroka.

Uz izradu planova obroka po sljedećem pravilu u aplikaciji instaliranoj više od milijun puta automatski će se stvoriti popis sastojaka potrebnih za tjedan dana pa ćete nakon ekonomične kupnje u marketu uštedjeti novac i smanjiti količine otpada.

Brojne recepte za mršavljenje s fotografijom i jednostavnim te detaljnim uputama nudi aplikacija Weight Loss Recipes koja ih dijeli na ukusne recepte za svaki dan, recepti brojnih salata od povrća kao i ukusne recepte za kiflice sa zdravim sastojcima pomoću kojih možete mršaviti.

Mršavljenja recepti
Izvor: Google

Dijetne recepte za pripremu ribe i mesa te ukusne domaće recepte s puno juha za mršavljenje nadopunjuju brojni recepti za deserte poput smoothieja, dijetnih kolača, pudinga, torti, frapea i palačinki u aplikaciji preuzetoj više od milijun puta.

Recepte za razna jela koja će pomoći u gubljenju kilograma donosi i aplikacija Mršavljenja recepti pa uz ukusna jela za svaki obrok kroz ovu aplikaciju možete pročitati brojne podatke o nutritivnim vrijednostima svakog jela.

Uz to aplikacija s više od milijun sljedbenica omogućuje tamni način rada, pomoći će vam u popisu potrebnih sastojaka za određeni recept, primjenjuje i globalno pretraživanje pa pronađeni recept možete spremiti i staviti u omiljene, a i pomoću raspoloživih sastojaka možete lako doći do recepta.

Izvor: Google

I aplikacija Diet Recipes donosi brojne recepte prema kategorijama obroka, glavnim sastojcima, domaćim receptima i ukusnim desertima uz fotografije, podatke o težini pripreme i ocjeni korisnica.

Uz to nude se novi recepti, ideje za obroke, popis namirnica za kupnju, a moguće je svoja iskustva i dijeliti putem društvenih mreža u aplikaciji koja je omiljena za više od milijun korisnica.

Izvor: Google

Ukoliko još niste zainteresirane za samostalnu pripremu hrane ili se želite nakon obroka opustiti na temu kuhanja hrane probajte to uz zabavnu aplikaciju Cooking Games 3D i kroz brojne zadatke skupljajte bodove i zabavljajte se.

Maštoviti zadaci u ovoj aplikaciji s 10 milijuna obožavateljica sadrže jednostavne zadatke poput rezanja sira, priprema voćne salate, slaganje sendviča, rezanje agruma pomoću šnitara, pečenje na tavi, pranje povrća i mnoge druge pa će na taj način i neljubiteljice kuhanja zavoljeti kuhinjske poslove.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI