IZ FILMA U IGRU

Igranje inspirirano dugoočekivanim filmom 'Dine: Part Two'

Autor Ivan Vukić

Dune Flight Simulator rezultat je suradnje između Xboxa i Microsoft Flight Simulatora

Izvor: xbox

Uronite u zadivljujući svijet Arrakisa, uz pomoć Microsoft Flight Simulatora, a igrači mogu očekivati besplatno proširenje igre, Xbox hardver po mjeri i simulator igranja koji ulijeva strahopoštovanje – a sve je inspirirano filmom „Dine: Part Two“.

Kažu da će Dune oživjeti kao nikada prije, besplatnom proširenju. Microsoft Flight Simulator, u suradnji s Legendary Pictures i Warner Bros. Pictures, po prvi put vas vodi izvan planete Zemlje u surove pustinje svijeta "Dune" i planeta Arrakis.

Microsoft Flight Simulator - Dune Expansion Launch Trailer
Izvor: Youtube

Dok se igrate vidjet ćete kako nebom Arrakisa prelazi vješta letjelica zvana ornitopter – to je okretni leteći stroj kojeg pokreću četiri precizno podešena oscilirajuća krila. Royal Atreides Ornithopter posebna je varijanta letjelice ultra-performansi, poznata po svom munjevitom ubrzanju, munjevitim brzinama i preciznoj upravljivosti.

Igra namijenjena za one koji imaju hrabrosti preživjeti surove ekstreme Dune omogućit će svima provjeru vještina u kokpitu Royal Atreides Ornithoptera. Najprije u Microsoft Flight Simulatoru slijedi poduka polijetanja, slijetanja i slobodnog pada, a zatim ide isprobavanje šest aktivnosti iz paketa: petostruke probe i odvažna misija spašavanja u kojoj piloti moraju spasiti svog instruktora letenja prije nego što ga proguta velika pješčana oluja.

Dolazi i prilagođeni Xbox Series S sa stalkom za ornitopter na temu dine i prvim plutajućim Xbox kontrolerom na svijetu. Posebno dizajniran držač konzole inspiriran Ornithopterom bilježi živopisne boje Arrakisovog sunca, planeta i pijeska.

Xbox predstavlja prvi plutajući Xbox kontroler na svijetu. Lebdeći iznad oceana pješčanih dina poput ornitoptera vizualno zapanjujući dizajn izgledat će sjajno u svakoj dnevnoj sobi. U tijeku je i nagradna igra na platformi X u kojoj se može osvojiti sva taj hardver, a dovoljno je samo pratiti Xbox na bivšem Twitteru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI