USKORO ĆE IGRA

FINAL FANTASY VII REBIRTH: Objavljen je novi trailer za igru

Autor Igor Martić

U 11 minuta videa mogu se vidjeti događaji koji će odrediti Aerithovu neslavnu sudbinu

Izvor: Youtube

Sjećate li se prvog PS1 naslova? Mnogi su ga obožavali, a s nestrpljenjem očekuju novi Final Fantasy VII Rebirth koji će biti dostupan od 29. veljače 2024. U 11 minuta igranja prikazuje se zanimljivi detalji koji postavljaju pitanje - Svijet će biti spašen, ali hoćeš li ti?

FINAL FANTASY VII REBIRTH Gameplay Video
Izvor: Youtube

U kanjonu Cosmo mogu se vidjeti utrke delfina, Sefirot s jednim krilom, Marlenein tata Dyne. Određeni događaji odredit će sudbinu svijeta, a imat će utjecaj i na Aerithovu neslavnu sudbinu.

Hoće li Final Fantasy VII Rebirth biti igra koju ne smijete propustiti tek će se vidjeti, ali Sony i Square Enix su se dobro potrudili kako bi stare i nove igrače uvjerili baš u to te da se igra ne smije propustiti. Ipak, treba reći i kako ovo nije završetak remakea Final Fantasy VII. Bit će još jedna sesija nakon toga.

Najavljeno su napadi timova poput Caita Sitha koji se okreće s Cloudovim mačem, velika karta svijeta mamac je za igranje kao i lokacije koje se nude, ali i mini igre koje se mogu igrati, kao nekada u staroj igri.

U igru Final Fantasy je ugrađeno i 400 novosnimljenih pjesama. Ističe se 4K grafika uz 60 fps, s materijalima više razlučivosti od Remakea zahvaljujući SSD-u PS5 konzole. Što je sve ugrađeno u igru moći će se vidjeti za tri tjedna, a neki će osjetiti već danas kroz demo koji se može igrati.

FINAL FANTASY VII REBIRTH Final Trailer
Izvor: Youtube