TKO JE KRADLJIVAC

SPASITE IGRAČKE: Isprobajte Mario vs. Donkey Kong

Autor Krunoslav Ćosić

Nintendo nudi besplatno isprobavanje igre u kojoj možete spasiti Mini-Mariose

Izvor: Youtube

Donkey Kong, inače lud za igračkama, nije ukrao jednog Mini-Marija nego je ukrao sve Mini-Mariose. Radi se o igri koja inače izlazi 16. veljače 2024. Nintento omogućuje isprobavanje demoa igre koji se ne plaća.

U igrici Mario vs. Donkey Kong vaš će zadatak biti voditi Marija dok trči, skače i kreće se unatrag kroz razine koje će također testirati vaše vještine rješavanja zagonetki. Ne radi se tu samo o ubrzanju vašeg prolaska kroz razinu.

Morat ćete pripaziti na zagonetne crteže poput prekidača boja i Warp kutija te paziti na opasne prepreke. Skripta će se zatim okrenuti prema razinama Mini-Mario. Na tim ćete razinama voditi okolo ljupke Mini-Mariose i pobrinuti se da dođu do sigurnosti svoje kutije s igračkama.

Zatim će uslijediti kulminacija u igri - obračun sa samim Donkey Kongom. Pogledajte video kako biste vidjeli neke od naprava i razina koje ćete pronaći u igri.

Mario vs. Donkey Kong — Overview Trailer — Nintendo Switch
Izvor: Youtube

Besplatni demo omogućuje da igru isprobate već sada, i prije službenog predstavljanja. Kliknite na poveznicu kako biste otišli na stranicu igre gdje možete preuzeti demo ili unaprijed naručiti igru.

Iz Nintenda podsjećaju da u bilo kojem trenutku svaku fazu možete promijeniti u ležerniji Casual Style kako biste smanjili poteškoće. Možete igrati sve razine s prijateljem (ili prijateljem koji će uskoro postati prijatelj) putem suradnje na kauču.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI