AMERIČKI NOGOMET

T-Mobile nadograđuje stadion za Super Bowl

Autor Ivan Vukić

S brzinama na stadionu do 10 puta bržim nego prije Las Vegas se priprema za stotine tisuća posjetitelja

Izvor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

T-Mobile je najavio 5G pokrivenost i poboljšanja kapaciteta unutar drugog najpoznatijeg sportskog mjesta u Las Vegasu, povećavajući vršne brzine preuzimanja do 1,2 Gbps. To je 10 puta brže nego prije, a vršne brzine učitavanja idu do 200 Mbps.

"Svi znaju da je Las Vegas središte najvećih sportskih i zabavnih događaja na svijetu, posebno s povratkom Las Vegas Grand Prixa krajem prošle godine", rekao je Ulf Ewaldsson, predsjednik tehnologije u T-Mobileu.

Uz procijenjenih 450.000 posjetitelja koji će preplaviti Grad grijeha, korisnici T-Mobilea ponovno se mogu osloniti na stalne nadogradnje koje je T-Mobile napravio dijelom za Veliku nagradu Las Vegasa, pomažući mještanima i posjetiteljima da ostanu bolje povezani nego ikad prije.

Izvor: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

T-Mobile podržava Big Game svojim stalnim nadogradnjama tako da će stadiona Allegiant imati pravu 5G pokrivenost, a pokrit će se brzim internetom i područje oko stadiona za one koji će slaviti nakon završetka događaja.

Poboljšanja u mmWave području bit će dostupna unutar i izvan stadiona tako da obožavatelji na T-Mobileovoj mreži mogu brzo ažurirati svoje društvene kanale, kontaktirati prijatelje i obitelj o najnovijim igrama.