NOVI HITOVI

XBOX DEVELOPER_DIRECT: Dolazi pet novih igara

Autor Krunoslav Ćosić

Igre stižu u 2024. godini, ali neće biti dostupne baš brzo nego nešto kasnije

Izvor: xbox

Xbox je igračima koji su pratili Developer_Direct predstavio pet novih igara koje dolaze na Xbox Series X|S, PC, Game Pass i u oblak. Razvojni timovi iz Xboxa, Bethesde te jednog od partnera, Square Enix, pokazali su prošireni gameplay, otkrili ključne informacije i još mnogo toga.

Avowed

Igra stiže tijekom jeseni 2024. na Xbox Series X|S, PC i oblak, a bit će dostupna putem Game Passa od prvog dana. Game Director Carrie Patel, Gameplay Director Gabe Paramo i Art Director Matt Hansen dali su prvi detaljan pogled na gameplay nadolazećeg Obsidijanovog RPG-a.

Avowed - Official Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

Avowed nastavlja Obsidianov prepoznatljiv stil kreiranja igara kod kojih su u prvom planu duboke teme i igračevi izbori. Svakako se uključite u Xbox Podcast u ponedjeljak 22. siječnja te pogledajte ekskluzivni intervju s Carrie i Gabeom koji će donijeti još više informacija.

Senua’s Saga: Hellblade II

Naslov se može igrati od 21. svibnja 2024. preko Xbox Series X|S, PC i u oblaku. Kroz Senua’s Saga: Hellblade II upoznat ćete neke od članova tima i saznati više o umijeću koje stoji iza novog naslova koji je sada u posljednjim mjesecima razvoja.

Izvor: Xbox news

Možete se pridružiti Senui u njenom novom pohodu 21. svibnja. Senua’s Saga: Hellblade II sada je dostupna za dodavanje na listu želja na Steamu i predinstalaciju na Xbox Game Pass.

Visions of Mana

Tijekom ljeta 2024. na Xbox Series X|S i PC stiže ovaj naslov. Pojavivši se kao iznenađenje Square Enix pridružio se showu da bi predstavio Visions of Mana, prvu novu igru u Mana seriji nakon 15 godina i svoj debi na Xbox platformama.

Visions of Mana | Announce Trailer
Izvor: Youtube

Producent serije Masaru Oyamada predstavio je kratak pogled na prekrasni novi RPG te podijelio gameplay i snimke iza scene prije nego što igra stigne tijekom ljeta 2024.

Ara: History Untold

Ova igra stiže tijekom jeseni 2024. na PC, putem PC Game Passa od prvog dana. Lideri Oxide Gamesa tijekom Developer_Directa prvi puta su pokazali potpuno novi izgled gameplaya i podijelili pregled ključnih značajki koje dolaze u Ara: History Untold.

Izvor: Xbox news

Izvor: store.steampowered.com

Više o ovoj novoj inovativnoj strateškoj igri možete saznati ako pogledate intervju s Design Directorom Michelle Menard, a podijelit će više informacija u mjesecima uoči izlaska igre tijekom jeseni na PC-ju i uz PC Game Pass. Ara: History Untold sada se može dodati na listu želja na Steamu.

Indiana Jones and the Great Circle

Popularni naslov stiže tijekom 2024. na Xbox Series X|S i PC. Tijekom Developer_Directa prvi puta je službeno predstavljen Indiana Jones and the Great Circle. Prikazano je 13 minuta snimke gameplaya uz komentare developera igre.

Official Gameplay Reveal: Indiana Jones and the Great Circle – Developer_Direct 2024
Izvor: Youtube

Ova nova avantura u kojoj je u glavnoj ulozi legendarni arheolog kreacija je nagrađivanog tima iz MachineGames – autora Wolfenstein: The New Order i Wolfenstein: The New Colossus – u suradnji s Lucasfilm Games i uz izvršnu produkciju Todda Howarda iz Bethesda Game Studios. Saznajte više na Bethesda.net.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI