Pametne platforme

20 MINUTES TILL DAWN: Mala ušteda, ali vrijedi ju preuzeti

Autor Igor Martić

Akcijski single player snižen je s 4,49 eura na 0 eura, ali samo kratko vrijeme

Izvor: Epic Games

Do srijede 3. siječnja 2024. do 17 sati možete besplatno preuzeti igru 20 Minutes Till Dawn. Epic Games nastavlja s čašćenjem i nudi novu igru za download.

20 Minutes Till Dawn je roguelite igra preživljavanja u kojoj beskrajne horde stvorenja vrebaju iz mraka. Izradite niz nadmoćnih konstrukcija i iskorijenite valove noćnih mora.

Kako biste preživjeli noć suočite se s napadom beskrajnih hordi i preživite noć u 20 minuta do zore. Stvorite dinamične stvari od raznih oružja, runa i posebnih sposobnosti kako biste preživjeli tih 20 minuta.

Izvor: Epic Games

Jeste li dovoljno jaki da ponovno vidite dnevnu svjetlost ili ćete dopustiti stvorenjima noći da vas progutaju? Zapalite čudovišta sa svakim okidanjem vaše sačmarice, dok kiša pada s nebesa ili kontrolirajte čarobna koplja i probijte svoje neprijatelje. Kako ćete se suprotstaviti hordama samo je vaš izbor.

Preuzmite kontrolu nad stalno rastućom grupom raznolikih likova i rukujte širokim rasponom oružja, a sve sa širokim spektrom evolucijskih putova i jedinstvenih osobina. Dok uništavate čudovišta skupljajte iskustvo i birajte iz opsežnog izbora nadogradnji, pozivanja i posebnih sposobnosti.

Izvor: Epic Games

Eksperimentirajte sa svježim mogućnostima izgradnje kroz paket dodatnih likova i oružja za otključavanje. Iskoristite svaku smrt u svoju korist i postanite moćniji za sljedeću vožnju.

U igri se nalaze dinamičke građevine, s više od 50 različitih nadogradnji koje možete birati tijekom trčanja, a niti jedan pokušaj neće biti isti. Pojačajte svoju snagu i napredujte kroz sva trčanja te porazite divlje šefove i nabavite Tomes koji daju značajna poboljšanja.

Usmjereni cilj i aktivna paljba pružaju metodičan borbeni sustav, a tu je i raznolika glumačka postava kao i arsenal. Eksperimentirajte s nadogradnjom u širokom nizu likova koji se mogu otključati i oružja koja se mogu nadograditi.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI