4 NOVA NASLOVA

NOVE PUSTOLOVINE: Siječanj donosi odlične nove gaming naslove

Autor Ivan Vukić

Neki od najvećih ovogodišnjih naslova izlaze već u siječnju 2024.

Izvor: Youtube

The Last of Us Part II Remastered i nove avanture Prince of Persia naslovi su koji se već dugo čekaju, a udaljeni su samo nekoliko dana od predstavljanja. Iako je siječanj često u sjeni prosinca i predblagdanske kupnje postoje naslovi koji su namjerno ostavljeni za početak nove godine.

Prince of Persia: The Lost Crown (18. siječnja)

Prince of Persia The Lost Crown - Reveal Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

Nakon više od desetljeća, kada smo igrali posljednju temeljnu igru Prince of Persia, Ubisoft konačno oživljava klasični avanturistički brend i Prince of Persia: The Lost Crown sigurno će mnoge zaintrigirati.

Igra stiže na PS5/PS4, Xbox Series X/S i Xbox One, Nintendo Switch i PC te spaja klasičnu akciju franšize s elementima manipulacije koji se vide u modernijim 3D pogledima. Oslanja se na Metroid i Castlevania pružajući sposobnosti koje ćete postupno otključavati tijekom vremena.

The Last of Us Part II Remastered (19. siječnja)

The Last of Us Part II Remastered - Announce Trailer | PS5 Games
Izvor: Youtube

Nešto manje od četiri godine otkako je The Last of Us Part II objavljen na kraju ciklusa na PS4, a u međuvremenu je uslijedilo poboljšanje performansi za PS5, Naughty Dog lansira remasteriranu i proširenu verziju nastavka na PS5.

Naravno, ne smijemo zaboraviti popularnost istoimene HBO-ve serije i remasteriranu verziju originalne akcijske igre za PS3. Novi nastavak, uz vizualnu nadogradnju, uključuje neke razine koje su izrezane tijekom originalnog razvoja.

Vidjet ćemo dodatne kostime likova i novi roguelike način preživljavanja pod nazivom "No Return".

Tekken 8 (26. siječnja)

TEKKEN 8 – THE RETURN OF LEGENDS - NEW CHARACTERS REVEAL TRAILER
Izvor: Youtube

Borbena franšiza za PS5, Xbox Series X/S i PC, iako vibra uglavnom izgleda poznato, dolazi s mnogo povratnih lica u miksu. Tekken 8 uvodi elemente borbe kako bi nagradio agresivnije igrače i donosi filmskiji dodir akciji.

Ne znamo koliko može biti teško učiniti 30-godišnju franšizu ponovno svježom, osobito nakon toliko spinoffa, ali Tekken 8 donosi novu iskru.

Like a Dragon: Infinite Wealth (26. siječnja)

Like a Dragon: Infinite Wealth - Gameplay Reveal Trailer | PS5 & PS4 Games
Izvor: Youtube

Poput zmaja: Beskrajno bogatstvo je naslov u kojem bi postojeći obožavatelji trebali uživati na PS5/PS4, Xbox Series X/S i One te PC-ju. Serija Yakuta ponovo dolazi u siječnju te okuplja oba glavna aktera serije (Ichiban Kasuga i Kazuma Kiryu) za akcijsku aferu otvorenog svijeta u Yokohami i Honolulu Cityju na Havajima, što je prvi put izvan Japana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI