BUDITE BRZI

SAINTS ROW: Četiri lika formiraju vlastitu bandu

Autor Smartlife

Epic poklanja prošlogodišnju AAA igru, ne propustite je zgrabiti za 0 eura

Izvor: Epic Games

Najnovija igra u Epicovoj blagdanskoj nagradnoj igri nije za svakoga, ali je još uvijek besplatna za sve. Nakon niza "indie" naslova Epic Games je 30. prosinca odlučio razbiti monotoniju i svima pokloniti AAA igru. Saints Row čeka, besplatno ju preuzmite iz Epic Games trgovine i uštedite 29,99 eura.

Ako ne znate Saints Row je “reboot” a ne nastavak popularne franšize koja se vraća svojim korijenima i uvelike smanjuje dozu ludila i šašavosti koje su krasile prethodne dijelove.

Igra je smještena u Santo Ileso, živopisnu izmišljenu metropolu inspiriranu Las Vegasom. Priča prati četiri lika, uključujući Bossa, kontroliranog lika koji formiraju vlastitu bandu, izvršavaju razne zadatke, a zatim napadaju ostale dominantne sile kriminalnog podzemlja.

Izvor: Epic Games

Saints Row je igra otvorenog svijeta koja nudi punu slobodu takve izrade, što znači da igrači mogu stvarati kaos po gradu između misija i birati kada će nastaviti s pričom - ako to uopće žele.

Nažalost, ovo nije igra koju će mnogi hvaliti. Od svog lansiranja pretrpila je brojne kritike kako zbog zastarjele mehanike tako i zbog svoje priče. O kvaliteti igrice najbolje govori podatak da je samo 65% igrača na Steam platformi Saints Rowu dalo pozitivnu ocjenu, a slični su i dojmovi kritičara pa je na stranici Metacritic ova igra zaslužila ocjenu 61 /100.

Izvor: Epic Games

Ipak, poklonu se ne gleda u zube. Saints Row možete potpuno besplatno preuzeti na Epic Games Storeu do 31. prosinca u 17 sati. Ako je vjerovati glasinama, Epic ima još nekoliko pravih iznenađenja za nas, ali ne želimo ništa otkrivati prije vremena.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI