FREE IGRA

SNAKEBIRD COMPLETE: Preuzmite besplatno ovu PC igru

Autor Igor Martić

Igra nudi očaravajući sadržaj za sve razine vještina, pa i za početnike u svijetu igara

Izvor: Epic Games

Upustite se u avanturu i riješite slagalicu. Epic Games nastavlja s besplatnim naslovima te iz dana u dan časti. Na redu je Snakebird Complete, klasična zmijska igra koja nudi neobično iskustvo.

U igri trebate pomoći zmijskim pticama koje rješavaju svoju glad s više od 120 razina. Prikupite voće i prkosite zakonima fizike kako biste došli do željenog izlaza. Pri tome će vam trebati i neki savjeti, dostupni na dohvat ruke.

Izvor: Epic Games

Rješavanje najzanimljivijih zagonetki sada je pristupačnije nego ikad. Aktivirajte potpuno novi sustav nagovještaja te u bilo kojem trenutku otkrijte gužvu i uživajte u Snakebirdovim najtežim izazovima.

Ovo izdanje donosi poboljšanja kvalitete i moderno iskustvo uključujući remontni sustav karte za kretanje između otoka iz oba naslova izravno iz igre.

Izvor: Epic Games

Bez obzira jeste li iskusni Snakebird Pro ili amaterski igrač Snakebird komplet nudi očaravajući sadržaj za sve razine vještina. Olakšajte se s razinama temeljnih premaza koje su sada uključene prema zadanim postavkama ili zaronite ravno u Snakebird Classic za nemilosrdan, ali intenzivno zadovoljavajući izazov.

Snakebird Complete se može besplatno preuzeti do 30. prosinca 2023. do 17 sati, a inače košta 13,49 eura. Potrebni su vam Windowsi 7 ili 10, 8 GB radne memorije te 200 MB memorije na disku.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI