Prokleti za golfom

CURSED TO GOLF: Istražite svijet s temom golfa

Autor Igor Martić

Odlična igra za one koji su ludi za golfom, a uz to je i besplatna

Izvor: Epic Games

Ipak, budite brzi jer je Epic Games ovu igru spustio s 19,99 eura na 0 eura samo do 28. travnja 2023. do 17 sati.

Cursed to Golf je avantura u kojoj se svaki udarac računa, a igrači imaju zadatak izaći iz čistilišta golfa i postati legenda golfa. Pri tome će ih pratiti sulude opasnosti, nezemaljska pojačanja i mnoštvo mogućnosti ponovnog igranja.

Postavlja se pitanje hoćete li se vratiti živi ili ćete zauvijek biti... Prokleti za Golfom. Dakle, Igrate kao ukleti igrač golfa zarobljen u Čistilištu za golf dok se spremate udariti pobjednički udarac na međunarodnom turniru.

Izvor: Epic Games

Igranjem kroz opasne terene diljem Golf Purgatoryja vratit ćete se u zemlju živih i, što je još važnije, do trofeja koji ste trebali osvojiti. Svakim terenom upravlja sablasni legendarni Caddie koji će vas podučavati mističnim načinima golfa kako bi vam pomogao u vašoj potrazi za iskupljenjem i oživljavanjem.

Cursed to Golf nudi novi pogled na podžanrove golfa i roguelikea. Probijte se do rupe unutar par udaraca ili će vas vaša kletva vratiti na početak staze. Kako bi izazov bio još veći ovi tereni nemaju samo bunkere i gruba mjesta već su i puni ludih prepreka poput snažnih ventilatora, šiljaka, TNT kutija, teleportera i još mnogo toga.

Izvor: Epic Games

Sve je normalno u ovom uvrnutom pristupu klasičnoj igri. Istovremeno, biti proklet i zauvijek igrati golf u vječnosti Golf Purgatoryja također ima svoje prednosti. Upotrijebite Birdie-Eye i uhvatite pogled na cijelu stazu i vidite kakva su iskušenja pred vama.

Zlatni i srebrni Shot Idols prošarani su po rupama, a probijanjem kroz njih kinematografskim sjajem obnovit ćete svoje snimke. Ace Cards vratit će izglede u vašu korist, usmjeravajući vaše izvanzemaljske moći da manipulirate igrom na nevjerojatne načine.

Izvor: Epic Games

Scattershot, U-Turn, Rocketball, Mulligans samo su neke od 20-ak karata koje imate u rukavu da preokrenete plimu u svoju korist. Krećite se u igri kroz teške rupe nalik na tamnice pune otkačenih opasnosti, a više od 70 rupa omogućit će vam da zamahnete vječno.

Igra Cursed to Golf se može preuzeti besplatno iz Epic Games trgovine samo danas pa svakako požurite s downloadom u svoju zbirku igara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI