ČOKOLADA

TAKO SLATKA I UKUSNA Putem najpopularnijih aplikacija

Autor Dijana Kaćanski

Najspominjanija namirnica kad se želimo osladiti pruža bezbroj načina za uživanje, upoznajte neke od njih

Izvor: Murat Subatli / Panthermedia / Profimedia

Uživanje u čokoladi danas prepoznaje svatko budući potiče lučenje endorfina, odnosno prirodnih hormona sreće. Posebno se njezinim čarima prepuštaju pripadnice ljepšeg spola, a poznato je da njezini nutrijenti pružaju i puno dobrobiti našem organizmu.

Benefiti su brojni, od smirivanja hormona, preko ublažavanja stresa i boljeg funkcioniranja moždanih stanica do snižavanja razine kolesterola kao i održavanja težine ukoliko se konzumiraju čokoladni proizvodi s puno kakaa.

Izvor: Google

Stoga ne čudi da su brojne aplikacije posvećene baš ovom proizvodu pa ukoliko se želite osladiti tortama, kolačima i drugim slasticama od čokolade pogledajte aplikaciju 43 Chocolate Cake Recipes i pronađite recepte s fotografijama i detaljnim uputama za njihovu izradu.

Uz to pogledajte video vodiče s uputama za one manje ili više spretne domaćice i brojne savjete, a svaki recept pruža i dodatne detalje kako bi vaša čokoladna poslastica ispala savršena uz aplikaciju instaliranu više od 500 tisuća puta.

Izvor: Google

Uz čokoladne slastice može se pripremiti i slasni napitak, ali ovaj put samo u aplikaciji Chocolate Drink Prank koja će vama i vašim prijateljima pružiti zabavu zbog šaljivog izgleda vašeg mobitela koji se puni čokoladnim mliječnim napitkom.

Ukoliko nagnete mobitel izgledat će da izlijevate napitak, možete ga protresti i stvoriti pjenu kao i mjehuriće ili pokazati lažni prekid zaslona na čokoladnom piću te uživati sa društvom u aplikaciji preuzetoj više od 100 tisuća puta.

Izvor: Google

Lako je naći brojne igrice na temu čokolade, jedna od njih je aplikacija Chocolaterie! putem koje možete naučiti postupak izrade čokoladnih slastica, od topljenja čokolade, stavljanja u kalupe i ukrašavanja.

Otvorite svoju vlastitu trgovinu čokolade i pokušajte napraviti najukusniju čokoladnu slasticu putem aplikacije koja ima više od 5 milijuna obožavateljica.

Chocolate Wallpapers
Izvor: Google

A ako baš ne možete bez čokolade, instalirajte aplikaciju Chocolate Wallpapers i uživajte u pozadinama s fotografijama vrhunske kvalitete i velike razlučivosti tijekom cijelog dana.

Instalirana više od 500 tisuća puta, ova aplikacija pruža neodoljivu prisutnost čokolade i jednostavna je, sigurna i brza za korištenje, omiljene pozadine možete i spremiti, zauzima malo prostora, a možete ih i podijeliti svojim najdražima.