GAME PORTAL

ACTIVISION BLIZZARD NASLOVI: Moći će se igrati na Samsungovim uređajima

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung Europe najavio je suradnju s Activision Blizzard EMEA u sklopu kampanje Embrace Your Game

Izvor: Samsung

World of Warcraft, Overwatch 2 i Diablo Immortal samo su neki od poznatih naslova tvrtke Activision Blizzard. Zahvaljući suradnji korisnici Samsunga moće će igrati mnoge poznate naslove na raznim uređajima.

Bit će to suradnja s tvrtkom Activision Blizzard EMEA na višekanalnoj marketinškoj kampanji, demonstrirajući time snagu Samsungovih gejming proizvoda koji su najbolji u svojoj klasi.

Embrace Your Game kampanja povezuje vodeće uređaje u industriji i neke od najpopularnijih videoigara današnjice u prvoj marketinškoj suradnji ove vrste. Kampanja je namijenjena Samsungovim gejmerima na 17 tržišta i 44 zemlje.

Izvor: Samsung

Obuhvatit će neke od najpopularnijih Activision Blizzard videoigara uključujući Crash Team Rumble, Diablo Immortal, Overwatch 2 i World of Warcraft, u potpuno impresivnom kreativnom paketu koji doista oživljava svijet gejminga, bez obzira je li riječ o gejmingu u pokretu ili kod kuće.

Kampanja će biti aktivna na svim Samsungovim digitalnim kanalima u Europi i sadržavat će cijeli niz Samsungovig gejming uređaja uključujući televizore, pametne telefone i monitore, a prilagođena je za povremene, ali i profesionalne gejmere.

Izvor: Samsung

Kroz obuku za usavršavanje gejmera Samsung pomaže svim tipovima gejmera da unaprijede svoje vještine na novu razinu. Obnovljeni sadržaj na Samsung Game Portal platformi poboljšava ovu marketinšku suradnju i uključivat će uvide i stručne savjete nekih od najboljih profesionalnih gejmera i kreatora sadržaja.

Taj sadržaj obuhvatit će zanimljive interaktivne radionice, video radionice i vodiče uz ostali sadržaj za videoigre kao što su vrhunski savjeti i preporuke uređaja. Obuka za usavršavanje gejmera također će sadržavati ekskluzivne preglede Samsungovih uređaja i preporuke tehnoloških kreatora za najbolju novu gejming tehnologiju.

Izvor: Samsung

"Svijet videoigara se razvija. U tvrtki Samsung želimo podržati sve gejmere, od onih rekreativnih pa sve do profesionalaca. Od televizora, monitora i mobilnih uređaja kampanja Embrace Your Game svakom tipu gejmera daje priliku da se potpuno uživi u gejming kod kuće ili u pokretu. Upravo zato je Activision Blizzard idealan partner za ‘Embrace Your Game’. Njegove popularne gejming naslove vole svi, a sa Samsungovim uređajima imate najbolje iskustvo gejminga", rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga, Samsung Europe.

Za više informacija posjetite: https://www.samsung.com/hr/game-portal/.

Izvor: Samsung