PRAVA AVANTURA

NINTENDO ČASTI: Besplatno preuzmite igru Palia

Autor Krunoslav Ćosić

U MMO igri istražite živahan i lijep svijet

Izvor: Nintendo

Palia je ugodna MMO simulacija zajednice stvorena za vas i vaše prijatelje. Radite, kuhajte, pecajte i bavite se uzgojem s prijateljima dok živite život svojih snova. Otkrit ćete očaravajuću avanturu ispunjenu živopisnim likovima i misterijom koju treba tek razotkriti.

Krenite raditi samo ono što volite - ribajte i uzgajajte ili kuhajte i lovite kukce. Uvidjet ćete da možete živjeti od zemlje. Samo se pobrinite za svoju okućnicu i njegujte svoj vrt ili istražite dolinu Kilima i zaljev Bahari u potrazi za predmetima, sastojcima i rijetkim stvorenjima.

Izvor: Nintendo

Kroz Nintendo igru Palia shvatit ćete da je to avantura koja se uvijek razvija. Razotkrijte duboku misteriju o tome što se dogodilo drevnim ljudima dok se ponovno pojavljujete u svijetu zajedno s drugim igračima.

Kako biste saznali više o lokalnim Majirima sprijateljite se s njima i saznajte njihove pozadinske priče, razvijajte veze, a možda čak i romansu. Svakako uzvratite zajednici pružanjem darova i usavršavanjem svojih vještina u ribolovu, lovu, izradi rukotvorina i još mnogo toga.

Izvor: Nintendo

Izgradite dom svojih snova zahvaljujući stotinama predmeta koji se mogu izraditi i prilagodljivim opcijama tako da možete ukrasiti svoje zemljište kako bi vaš dom bio jedinstven. Možete se igrati sami ili s prijateljima koji se mogu pridružiti u bilo kojem trenutku.

Palia je prijateljska, ugodna zajednica koja je uvijek tu da vam poželi dobrodošlicu kući. Otkrijte zajednički svijet pun igrača i novih prijatelja i uživajte u zajedničkoj avanturi. Igra spada u simulacije i avanturu, a može ju igrati svatko stariji od 10 godina. Podržani su načini igranja preko televizora, tableta te kroz samu Nintendo konzolu, a zauzet će 10,3 GB na disku. Nema podršku za hrvatski jezik, ali ima za sve velike jezike.

Izvor: Nintendo

Izvor: Nintendo

Izvor: Nintendo

Izvor: Nintendo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI