Pametne platforme

PRILAGOĐENA KONZOLA: Osvojite Bluey Custom Xbox Series X

Autor Krunoslav Ćosić

Xbox obožavateljima nudi priliku za osvajanje posebne konzole za igranje

Izvor: xbox

Prilagođena konzola Xbox Series X dolazi s Bluey temom, a živopisna boja i dizajn Microsoftove konzole odišu Blueyjevom visokom energijom i ljupkom osobnošću: Budete li imali sreće možete osvojiti i besplatni kontroler koji također sadrži Blueyjevu sestru.

Osvojiti ovu konzolu i kontroler možete prateći Xbox i retvitajući tweet nagradne igre za Xbox. Akcija završava 13. prosinca 2023. Zabava ne prestaje jer se djeca i obitelji mogu pridružiti zabavi s Bluey i njezinom obitelji iz prve ruke u Bluey: The Videogame!

Izvor: Youtube

Dugo očekivana video igra trebala bi biti objavljena na Xbox Series X|S, Xbox One i PC-u. Po prvi put istražite kultne lokacije kao što su Heeler House, Playgrounds, Creek i plaža. Igrajte neke od svojih omiljenih igara iz TV emisije kao što su Keepy Uppy, Magic, Xlylophone i još mnogo toga.

Ova igra neće biti "malo teška", samo će biti jako zabavna. Doživite radost i čudo Blueyeva svijeta, uz lokalni multiplayer kako biste se mogli igrati s prijateljima i obitelji u modu priče i besplatnoj igri. Istražite i skupljajte predmete za svoju knjigu naljepnica, otključajte haljine i otkrijte mnoge tajne i skrivene reference na svakoj lokaciji.

Bluey: The Videogame - Announce Trailer | PS5 & PS4 Games
Izvor: Youtube

Xbox također nudi roditeljima i obiteljima praktične postavke jednostavne za korištenje kako bi upravljali iskustvom igranja svoje obitelji i prilagodili postavke kako bi odgovarale jedinstvenim potrebama njihove obitelji.

Aplikacija Xbox Family Settings omogućava roditeljima i skrbnicima upravljanje vremenom ispred ekrana, postavkama privatnosti, zahtjevima za prijateljstvo itd. Aplikacija je dostupna besplatno za iOS i Android uređaje.