Pametne platforme

THE LAST OF US PART II REMASTERED: U siječnju stiže na PS5

Autor Ivan Vukić

Ako vas baš zanima točan dan - igra dolazi na PS5 19. siječnja 2024., a nešto ranije će biti objavljene prednarudžbe

Izvor: PlayStation blog

I dok će neki ponovo doživjeti emocionalno putovanje Ellie i Abby drugima će to biti prvo otkrivanje. Popularni naslov The Last of Us Part II nastavlja se na izvornik objavljen u 2020. godini.

Za one koji su se s popularnim naslovom susreli na konzoli PlayStattion 4 bit će zanimljivo vidjeti tehnološka poboljšanja, nove načine rada i nove značajke koje će produbiti vaše razumijevanje kreacije drugog dijela. Pogledajte najavni trailer u nastavku, objavljen na PlayStation blogu.

The Last of Us Part II Remastered - Announce Trailer | PS5 Games
Izvor: Youtube

The Last of Us Part II Remastered osmišljen je kako bi vam omogućio dublje istraživanje njegovog razvoja i mehanike. Potpuno novi način rada nazvan No Return prikazuje način preživljavanja nalik rogueu koji će igračima omogućiti da dokažu svoju hrabrost u nasumičnim susretima i iskuse borbu iz The Last of Us Part II u novom iskustvu.

Način uključuje mnoštvo likova koje možete izabrati – neki se mogu igrati po prvi put u franšizi The Last of Us, od kojih svaki dolazi sa svojim osobinama koje odgovaraju različitim stilovima igre.

Izvor: PlayStation blog

Igrači će zacrtati vlastiti kurs pri svakom trčanju birajući između različitih skrivenih i borbenih susreta koji će vas suočiti s nizom neprijatelja, s jedinstvenim zaokretima koji mogu dodati nove, neočekivane čimbenike bilo kojem susretu.

Svako trčanje ponudit će novu priliku da odlučite koje ćete nagrade dobiti nakon svakog susreta, kako ćete odrediti svoj karakter itd. Otključajte više likova, skinova i još mnogo toga kako napredujete u korištenju, prilagodite vlastita trčanja i natječite se na globalnoj ploči s najboljim rezultatima kao dio Daily Run.

Izvor: PlayStation blog

Za one koji su već igrali The Last of Us Part II znaju da su uključeni dijelovi s gitarom. Stoga se u igri predstavlja novi Guitar Free Play način koji će vam omogućiti da udarate po žicama na mnoštvu instrumenata koji se ne mogu zaključati. Pri tome koristite audio FX pedale za modulaciju svoje izvedbe i svirajte kao različiti likovi na nekoliko lokacija u igri kako biste prilagodili raspoloženje i osjećaj vašeg seta.

The Last of Us Part II Remastered sadržavat će poboljšanu grafiku uključujući izvorni 4K izlaz, 1440p povećanu na 4K u modu performansi, opciju Unlocked Framerate za televizore koji podržavaju VRR, povećanu rezoluciju teksture, povećanu udaljenost razine detalja, poboljšana je kvaliteta sjene, brzina uzorkovanja animacije itd.

Izvor: PlayStation blog

Sve to oživljava svijet priče iz drugog dijela s bogatijim i glatkijim detaljima, od snijegom zametenih planina Jacksona, Wyoming do kišnog gradskog krajolika Seattlea, Washington.

Part II Remastered također iskorištava snagu i značajke PS5 na više načina, objavljuje PlayStation blog, uključujući poboljšana vremena učitavanja. Part II Remastered također uključuje DualSense bežičnu povratnu informaciju i integraciju prilagodljivih okidača kako biste bolje uronili u svaki trenutak borbe i istraživanja.

Izvor: PlayStation blog

I na kraju dolaze dobre vijesti za postojeće vlasnike The Last of Us Part II na PlayStationu 4! Moći ćete se nadograditi na digitalnu verziju The Last of Us Part II Remastered za 10 USD pri lansiranju. Također ćete u Part II Remastered moći uvesti sve što ste spremili u originalnoj igri.

The Last of Us Part II Remastered na PlayStation 5 dolazi 19. siječnja 2024. dok će prednarudžbe biti objavljene 5. prosinca 2023.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI