BUDITE PRVAK

NOVI PC GAME PASS NASLOVI: Uzbudljive igre dolaze do kraja ovog mjeseca

Autor Krunoslav Ćosić

Xbox je najavio nove naslovi koji za korisnike PC Game Passa stižu u drugoj polovici studenog

Izvor: xbox

Persona 5 Tactica za cloud, konzolu i PC bit će dostupna od 17. studenog 2023. a u potpuno novoj priči trebate okupiti zvjezdani tim heroja. Uzbudljiva borbena pustolovina smještena je u legendarni Persona svemir. Nakon neobičnog incidenta Phantom Thieves nalaze se u velikoj opasnosti dok ih ne spasi misteriozni revolucionar i ponudi dogovor u zamjenu za njihovu pomoć.

Izvor: xbox

Dune: Spice Wars

U posljednjim danima studenog ove godine, točnije 28.11. za igranje u oblaku i na Xbox konzolama dolazi naslov Dune: Spice Wars. Ovo je 4X strateška igra u stvarnom vremenu nastala od kreatora Northgarda, a koji je dobio odlične recenzije.

U igri se nalazite u nevjerojatnom Dune svemiru Franka Herberta. Zadatak će vam biti voditi svoju frakciju, a pri tome ćete se morati boriti se za kontrolu i dominaciju nad okrutnim pustinjskim planetom Arrakisom.

Izvor: xbox

Rollerdrome

Naslov Rollerdrome će se moći igrati na različitim platformama, uz PC Game Pass – u oblaku, na PC računalu te preko igraćih konzola Xbox Series X|S, a bit će dostupan od 28. studenog 2023. U igri ćete vidjeti da se nalazite u 2030. godini, u svijetu kojim vladaju korporacije i gdje su granice između stvarnosti i izvedbe zamagljene.

Javnosti se pažnja odvraća pomoću brutalnog novog krvavog sporta – Rollerdromea. Iskusite adrenalinsku pucačinu u trećem licu koja spaja visokooktansku borbu s izvođenjem trikova. Cilj je postati prvak.

Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI