ODLIČAN DODATAK

OVO MORATE IMATI! Prsti vam se više neće znojiti

Autor Igor Martić

Znojenje prstiju igračima je veliki problem. Evo rješenja...

Izvor: Razer / Ferrari / Profimedia

Igrači Razer Mobilea upravo su dobili pomoć - s rastezljivim navlakama za prste koje upijaju znoj lakše će igrati. Za dodatak na prstima tvrde da poboljšavaju osjetljivost i odziv zaslona osjetljivog na dodir, a istovremeno smanjuju trenje, omogućuju agilno korištenje te intuitivno i precizno iskustvo igranja. Izrađeni su od najlona i spandexa, materijala koji se koristi u donjem rublju za oblikovanje tijela.

Izvor: Razer / Ferrari / Profimedia

Tanki su samo 0,8 mm i trebali bi igračima držati prste suhima i hladnima za potpunu udobnost kako bi mogli dobiti sate i sate igre uz vrhunske performanse. Perive su, a proizvodi ih tvrtka Razer specijalizirana za računala i dodatnu opremu za igre. Rastezljivi, elastični dodaci prilagođavaju se svim veličinama prstiju i kompatibilni su s većinom mobilnih uređaja za igranje.

Izvor: Razer / Ferrari / Profimedia

Glasnogovornik Razrera je izjavio: "Naši prozračni dodaci čuvaju vaše prste i čine ih smrtonosno hladnima u žaru bitke tako da ćete uvijek imati kontrolu nad igrom". Svojevrsne "rukavice" za prste koštaju oko 8 eura po komadu (prstu).

Izvor: Razer / Ferrari / Profimedia