Pametne platforme

STIŽU NOVE IGRE: Tenkovi, bitke, agenti, duhovi

Autor Krunoslav Ćosić

Sve igre uskoro dolaze na Xbox Series X|S, Xbox One, Windows i Game Pass

Izvor: Youtube

Spirittea

Od 13. studenog je igra dostupna uz Game Pass. Spirittea je slatka, udobna životna simulacija inspirirana Stardew Valley i Spirited Away! Ljudi su prestali štovati duhove i sada su u opasnosti da se izgube. Sprijateljite se s ljudima u gradu, bavite se hobijima kao što su hvatanje buba i karaoke i pronađite sva žestoka pića. Igra Spirittea se može igrati na oblaku, konzoli i računalu.

Broken Roads

Od danas je dostupan naslov Broken Roads koji pruža bogatu, privlačnu priču u kojoj se igrači probijaju kroz napuštenu buduću Australiju. Miješaju se tradicionalni i posve novi elementi igranja. Igra nudi gotovo neograničene mogućnosti razvoja karaktera te Broken Roads predstavlja igračima originalni moralni sustav.

KarmaZoo

Igra se bazira na pomaganju ljudima, zajedničkom radu i pronalaženju blaženstva u suradnji — osobito kada stvari krenu po zlu. Stoga uspostavite vezu s potpuno nasumičnim igračima na mreži jer svi zajedno s vama nastoje zaraditi najdragocjeniji resurs od svih: karmu.

KarmaZoo - Release Date Announce Trailer
Izvor: Youtube

Super Crazy Rhythm Castle

Može se igrati solo ili s bendom od najviše tri prijatelja. Ovo je kaotična ritmička avanturistička mješavina, što se čini drugačijim od bilo čega što ste ikada čuli - radite zajedno kako biste razmišljali izvan okvira, a istovremeno održavajte svoju kombinaciju.

Tanks, But No Tanks

Klasična pucačina s tenkovima u areni prava je ludnica za više igrača. Morate biti na oprezu dok balansirate između skupljanja novčića na svakoj karti i pucanja projektila na svoje neprijatelje.

Tanks, But No Tanks | Launch Trailer
Izvor: Youtube

Final Shot

Uronite u svijet akcije s visokim ulozima i intenzivnih bitaka. Svaki se udarac računa i svaki potez može značiti razliku između pobjede i poraza. Kao vješt strijelac morat ćete upotrijebiti svoju pamet i svoj arsenal oružja kako biste srušili neprijateljske snage i završili izazovne misije.

Flashback 2

Za one koji se sjećaju 1992. godine - Flashback je napravio revoluciju u akcijskom igranju i stekao legendarni status svrstavši se među 100 najboljih videoigara u povijesti. Danas vas Paul Cuisset, tvorac originalne igre, poziva da ponovno igrate kao Conrad B. Hart. On je mladi agent GBI-ja (Galactic Bureau of Investigation) u ovoj privlačnoj, fluidnoj i zamršenoj platformskoj pucačini.

FLASHBACK 2 - Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI