EPIC ČASTI

ZA STARIJE OD 18: Horor PC igra The Evil Within

Autor Krunoslav Ćosić

Igra je trenutno besplatno dostupna u trgovini Epic Games, ali ograničeno vrijeme

Izvor: Epic Games

Do 26. listopada 2023. igra The Evil Within se može besplatno preuzeti, a zatim će koštati 19,99 eura. Radi se o horor PC igri koja je ocijenjena s 4,5, što je odlična ocjena, a igra je namijenjena samo starijima od 18 godina, zbog scena koje se mogu vidjeti tijekom igranja.

Igru je razvio Tango Gameworks, a režirao tvorac serije Resident Evil Shinji Mikami. The Evil Within utjelovljuje čisti horor s preživljavanjem. Kao detektiv Sebastian Castellanos borite se za opstanak s ograničenim resursima u uvrnutom svijetu noćnih mora.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Detektiv Sebastian traži mračnu istinu iza jezivog masovnog ubojstva i njegove veze s poremećenim svijetom u kojem odvratna stvorenja lutaju među mrtvima. Suočavajući se sa nezamislivim terorom i boreći se za preživljavanje s ograničenim resursima Sebastian kreće na zastrašujuće putovanje kako bi otkrio tko je - ili što - odgovoran.

Napetost i tjeskoba dramatično rastu dok istražujete izmučeni svijet igre suočavajući se s prijetećim užasima, izbjegavajući okrutne zamke i upravljajući ključnim zalihama dok se borite da preživite uprkos neodoljivim izgledima.

Izvor: Epic Games

Hodnici, zidovi, vrata i cijele zgrade mijenjaju se u stvarnom vremenu, zarobljavajući igrače u iskrivljenoj stvarnosti u kojoj se prijetnje mogu pojaviti u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg smjera. Budite pribrani i ciljajte mirno, detektive. Ovo je jezivi horor i donosi radnju koja ubrzava rad srca onima koji zakorače u The Evil Within.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI