Hercule Poirot

AGATHA CHRISTIE: Ubojstvo u Orient Expressu za Nintendo

Autor Ivan Vukić

Murder on the Orient Express dostupan je od 19. listopada

Izvor: Nintendo UK

Modernizirana i revidirana verzija klasika Agathe Christie oživljava klasičnu priču na način koji će iznenaditi čak i najvjernije obožavatelje. Ubojstvo u Orient Expressu dolazi uz potpuno nove elemente dodane originalnoj priči.

U uzbudljivoj igri Agatha Christie - Murder on the Orient Express doživjet ćete nove misterije i osjetiti neizvjesnost kao nikada prije. Hercule Poirot rješava jedan od svojih najpoznatijih slučajeva - zločin počinjen u Orient Expressu.

Tijekom ovog putovanja Poirot je okružen grupom jedinstvenih likova. Naravno da su svi osumnjičeni, a svako od njih krije neke svoje tajne i ima svoje motive. Slavni detektiv morat će rasvijetliti ubojstvo koje se upravo dogodilo u najpoznatijem vlaku.

Izvor: Nintendo UK

Kako bi riješio misterij i došao do istine Hercule Poirot će kroz brojne zavrzlame morati upotrijebiti svoje male sive stanice i detektivske vještine. Naravno, ne očekujte da će rješavanje misterija biti lako. Ukrcajte se na Orient Express.

Igra će razveseliti sve obožavatelje kultne knjige ili filmova, zaljubljenike u misterije ubojstava. Poželjet će ju igrati i oni koji samo traže uzbudljivu avanturu i još uzbudljiviju istragu koja će imati velike preokrete, a upravo to će vas i držati zaokupljenima do samog kraja jer je "Ubojstvo u Orient Expressu" poznato po jednom od najboljih zapleta u povijesti književnosti.

Izvor: Nintendo UK

Izvor: Nintendo UK

Igra donosi priču prilagođenu modernom dobu, radnja se događa u 2023. godini. Priča je i dalje vjerna, ali donosi proširenu adaptaciju tako da će uz Herculea Poirota ubojstvo istraživati novi lik pod imenom Joanna Locke.

U igri ćete morati ući u glavu Herculea Poirota te rješavati mentalne mape, kako biste zaključili tko je ubojica. Igrat ćete i ulogu Joanne te pokušati riješiti zagonetku. Igra omogućuje igranje u trećem licu dok pregledavate setove i razgovarate sa svim protagonistima i suočavate se s njima. Tko je ubojica? Otkrijte na svojem Nintendo Switchu za 32,99 britanske funte, koliko košta igra Agatha Christie - Murder on the Orient Express.

Agatha Christie - Murder on the Orient Express
Izvor: Youtube