GRATIS IGRE

UŠTEDITE 60 EURA: Epic Games daruje dvije igre

Autor Ivan Vukić

Blazing Sails i Q.U.B.E. Ultimate Bundle su PC igre koje možete preuzeti za svoje računalo

Izvor: Epic Games

Borite se za opstanak u igri Blazing Sails, brzoj piratskoj PvP igri. Stvorite vlastitog jedinstvenog gusara i brod. Udružite se s drugim igračima kako biste zapovijedali svojim moćnim brodom. Istražite različite načine igre, karte, oružja, vrste brodova i više dok eliminirate druge posade u epskim bitkama na kopnu i moru.

U lovu na blago vi i vaša ekipa morate pretraživati otoke u potrazi za škrinjama s blagom. Blago se može predati na jednoj od 2 ispostave u središtu karte u zamjenu za zlato. Pobijedit ćete svoje neprijatelje ako dobijete više zlata od njih.

Uživajte u dinamičnoj mješavini trzanja na suhom i epskih pomorskih bitaka. Potopite svaku drugu posadu da biste izašli kao pobjednici. Umorni od pljačke? Nema problema! Skočite ravno u akciju u potpuno novom načinu igre Galleon Conquest. Doživite bitke kao u filmovima s ogromnom galijom. Lomite gusare, potopite druge brodove i zarobite zastave za pobjedu.

Izvor: Epic Games

Uz timski rad zajedno sa svojim kolegama iz posade morat ćete upravljati, popravljati i opskrbljivati svoj brod dok opsjedate neprijateljske posade. Komunikacija i suradnja bitni su za pobjedu. Različite vrste brodova nude izrazito različite stilove igre za vašu posadu.

Brigantine je klasik - s trupom koji može podnijeti udarac i ozbiljnom vatrenom moći. Junk Ship je manji, brži i ima prednji top za odvažne frontalne napade. Bomb Vessel posebno je moćan na velikim udaljenostima sa svojim jedinstvenim minobacačkim topom. Za manje ekipe postoji Sloop za 2 igrača.

Ali neka vas njegova veličina ne zavara! Sloop se lako može nositi s većim brodovima za 4 igrača. Promijenite svoj stil igre na temelju oružja koje pljačkate. Odvezite se do vraninog gnijezda sa svojim pouzdanim strijelcem ili se ukrcajte na neprijateljski brod s legendarnim mačem mora koji krade živote.

Igra Blazing Sails inače košta 14,79 eura, a do 19. listopada 2023. je besplatna za preuzimanje iz Epic Games trgovine. U istoj trgovini možete pronaći još jednu igru koja je na 100 posto popusta. Q.U.B.E. Ultimate Bundle inače košta 44,99 eura, a također je do 19. listopada 2023. besplatna za preuzimanje iz Epic Games trgovine.

Q.U.B.E. Ultimate Bundle
Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI