ZA PC KASNIJE

HORIZON FORBIDDEN WEST: Početkom listopada dolazi na PS5

Autor Igor Martić

U Complete Edition ćete se morati uhvatiti u koštac s više strojeva

Izvor: Youtube

Horizon Forbidden West: Complete Edition na PlayStation 5 dolazi 6. listopada 2023. U kompletnoj kolekciji ćete moći istražiti daleke zemlje i odvažiti se na nove prijetnje koje prijete Zabranjenom zapadu i ruševinama Los Angelesa.

Prateći događaje u Horizon Zero Dawn ženski lovac na strojeve Aloy juri kako bi spasio planetarnu biosferu koja se raspada prije nego što opake oluje i tajanstvena, nezaustavljiva pustoš poharaju ostatke čovječanstva.

Horizon Forbidden West Complete Edition - Announcement Trailer | PS5 Games
Izvor: Youtube

Njezina misija i zlokobne tajne koje otkriva suočit će Aloy sa sve smrtonosnijim neprijateljima odvodeći je do opasne granice Zabranjenog zapada i podmuklih Gorućih obala iza njega.

U ovoj cjelovitoj kolekciji s Horizon Forbidden West i Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC-om uhvatite se u koštac s više zadivljujućih strojeva, upoznajte nova plemena i otputujte na podmukli arhipelag Los Angelesa.

Izvor: Youtube

Horizon Forbidden West: Complete Edition bit će dostupno za 69,99 € te uključuje:

Horizon Forbidden West za PS5
Burning Shores DLC za PS5
Digitalni zvučni zapis
Digitalnu umjetničku knjigu
Horizon Zero Dawn Vol. 1: Digitalni strip Sunhawk

PC igrači će morati ipak malo pričekati, ali ne predugo. U partnerstvu s Nixxes Software, Horizon Forbidden West: Complete Edition dolazi na Steam i Epic Games početkom 2024.

Izvor: Youtube