APLIKACIJE

WHATSAPP ZA MAC: Upućujte grupne pozive s do 32 osobe

Autor Ivan Vukić

Poboljšano iskustvo korištenja dolazi nakon nove aplikacije za Windows desktop

Izvor: WhatsApp

Korištenje aplikacije WhatsApp na računalu mnogima je praktično tijekom radnog vremena, ali i na privatnom prijenosnom računalu jer im je komotnije tipkati poruke nego na tipkovnici telefona koja je sve uža i uža, s obzirom da su pametni telefoni sve veći i veći po visini, a nauštrb širine kućišta.

S novom aplikacijom WhatsApp za Mac od sada možete upućivati grupne pozive sa svog Mac računala s do osam osoba na video i do 32 osobe na audio. Nastavak je to strategije poboljšavanja desktop iskustva, nakon što je ranije ove godine predstavljena nova aplikacija WhatsApp za Windows desktop.

Izvor: WhatsApp

S novom aplikacijom WhatsApp za Mac sada po prvi put možete upućivati grupne pozive sa svog Maca povezujući se s do osam osoba u video pozivima i do 32 osobe u audio pozivima. Sada se možete pridružiti grupnom pozivu nakon što je započeo, vidjeti svoju povijest poziva i odabrati primanje obavijesti o dolaznim pozivima čak i kada je aplikacija zatvorena.

WhatsApp je aplikaciju za Mac redizajnirao kako bi bila poznata Appleovim korisnicima, što pomaže u bržem obavljanju više toga kada koristite WhatsApp na velikom zaslonu. Sada možete dijeliti datoteke jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem u chat, a možete vidjeti i više svoje povijesti razgovora.

Kao i kod WhatsAppa na bilo kojem uređaju, WhatsApp za Mac čuva privatnost vaših osobnih poruka i poziva na svim uređajima uz end-to-end enkripciju. Isprobajte novu aplikaciju koja je sada dostupna za preuzimanje s WhatsApp.com, a uskoro će biti dostupna u App Storeu.

Izvor: WhatsApp

Izvor: WhatsApp

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI