HALLOWEEN

OBILJEŽITE NOĆ VJEŠTICA Pomoću najzanimljivijih aplikacija

Autor Dijana Kaćanski

Običaj dubljenja bundeva i rezbarenja u strašne likove s umetnutom svijećom sve je popularniji i kod nas

Izvor: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Noć vještica ili Halloween slavi se uoči Svih svetih, 31. listopada, i to većinom na zabavan način koji uključuje maskiranje u likove poput vještica, duhova, zombija, isticanjem kostura i gledanjem horor filmova, a sve u svrhu zastrašivanja.

Postoji više verzija povijesnog nastanka ovog običaja, od Kelta koji su tjerali duhove mrtvih prije početka njihove nove godine 7. studenog, preko vjerovanja u okupljanje vještica u Engleskoj, do legende o Jacku O'Lanterni dok se danas ova večer smatra čistom zabavom.

Izvor: Google

A kako bi ovaj običaj bio još zabavniji mlađe djevojke se mogu poigrati putem aplikacije Halloween MakeUp Me te pokazati svoje umijeće šminkanja i uređivanja svoje odabrane djevojke te isticanjem atraktivnih nijansi za kosu.

Velika paleta boja za kosu kao i Halloween tematskih prijedloga za šminkanje i prigodne tetovaže kao i ostalih čudesnih dodataka oduševilo je brojne poklonice ove aplikacije instalirane više od 5 milijuna puta.

Izvor: Google

Nešto starije pripadnice ljepšeg spola razveselit će aplikacija Halloween - Scary photo editor koja nudi besplatni uređivač fotografija sa zastrašujućom šminkom, kreativnim kostimima za Noć vještica i stravičnim maskama za lice, kao i besplatnim okvirima za Halloween i prigodnim naljepnicama.

Ukrasite svoju fotografiju, budite stravičan lik iz omiljenih horor filmova, ukrasite ju i pošaljite svojoj prijateljici i zabavite se uz više od 200 zanimljivih sablasnih prijedloga i naljepnica u aplikaciji preuzetoj više od 100 tisuća puta.

Izvor: Google

Djevojke će svakako uživati i u aplikaciji Halloween Makeover - Spa & Salon Game jer kroz ovu igricu mogu šminkati i oblačiti svoje tematski i kreativno uređene likove, dodati im nakit i opustiti ih u Spa salonu.

Spa salon nudi tretmane za lice, nokte i tijelo, a aplikacija koju obožava više od milijun kreativki uz uređivanje nudi i zabavno ukrašavanje bundeve.

Halloween Cooking : Food Fever
Izvor: Google

Nakon uređivanja treba misliti na tematske obroke koje nudi aplikacija Halloween Cooking : Food Fever s više od milijun sljedbenica koja pruža zabavu kroz pripremu nevjerojatnih jela.

Pridruživanjem Halloween Cooking Cityju pripremite zabavne tematske obroke, ponudite ih u nekoliko restorana i zadovoljite svoje klijente u duhu Noći vještica s jednostavnim jelima ili pravim gurmanskim obrokom.

Monster Farm. Family Halloween
Izvor: Google

Ukoliko se želite zabaviti i stvoriti svoju stravičnu farmu to možete učiniti putem aplikacije Monster Farm. Family Halloween te kreirati izgled svakog stravičnog lika, uzgajati čarobne biljke, obnoviti kuću, izgraditi veliki sajam i stvoriti veliku farmu u sablasnoj vili iz napuštenog grada.

Usudite se doći u misteriozno selo i sudjelovati u izazovnom životu kuće čudovišta gdje se kuha napitak od krvi, pauk plete svoju mrežu, a vještica večera u vrtu misterija te otkrijte i druge tajne koje skriva čarobna farma u aplikaciji instaliranoj više od 5 milijuna puta.

Izvor: Google

Kako bi zabava bila kompletna, aplikacija Besplatne zastrašujuće zvukove zvona nudi više od 50 zastrašujućih zvukova zvona koji jasno i glasno najavljuju Halloween temu kroz melodije zvona, obavijesti i alarme.

Jednostavnost u slušanju i pregledavanju tematskih zvukova kao i odabiru zastrašujućih Halloween zvukova i pjesama činit će vas jedinstvenom, a to potvrđuje i više od milijun preuzimanja aplikacije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI