NEMA ČEGA NEMA

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: 5 najvažnijih zanimljivosti s Gamescom 2023

Autor Krunoslav Ćosić

U Kelnu u Njemačkoj, na gaming sajmu Gamescom 2023, predstavljeni su zanimljivi detalji o novim naslovima

Izvor: Koelnmesse / gamescom

Uz aktualne igre koje se mogu igrati gamerima je bitno znati što se sprema u studijima u kojima se razvijaju igre. Gamescom 2023 pokazao je mnoge detalje na već otkrivenim igrama koje će biti objavljene ove godine. Otkrivene su mnoge informacija o dugo očekivanim igrama poput COD MW3, Alan Wake 2 itd. Ovo je 5 najboljih trenutaka s događaja koje ističe thesportsrush.

5) Call of Duty Modern Warfare 3 (2023.)

Ovo je jedna od najočekivanijih pucačina u ovoj godini, a tijekom Gamescoma 2023. obožavatelji su prvi put vidjeli isječke iz Operacije 627 u kojoj opsadni tim preuzima misiju u zatvoru Verdansk, a koji je izvorno bio u Warzoneu.

Cilj misije nije nepoznat jer je usko povezan s pričom, a odvija se noću kao nevidljiva misija. Obožavatelji kažu da je vrlo slična misiji iz ranijeg Call of Duty Modern Warfare 2 iz 2009. godine.

New Modern Warfare 3 Gameplay looks Ridiculous...
Izvor: Youtube

4) Tekken 8

Naslov je otkriven tijekom samog game showa u Njemačkoj. Borilačka igra jedna je od najomiljenijih i uglavnom se uspoređuje s franšizom Street Fighter, a planirani datum izlaska je 26. siječnja 2024. godine.

Gameplay pokazuje novi mod za jednog igrača i Arcade Quest, a nova značajka vraća nas na stare dane kada su ovakve igre bile najpopularnije. Tekken 8 će omogućiti novim igračima međusobnu interakciju u novoizgrađenoj online platformi za ljubitelje borbenih igara.

Tekken 8 - Release Date and Exclusive Content Reveal Trailer | PS5 Games
Izvor: Youtube

3) Black Myth Wukong

Za ljubitelje souls-like žanra Black Myth Wukong nije ništa novo. Iako je prvobitno otkriven prije gotovo 3 godine igrači su očekivali datum izlaska, ali to se nije dogodilo. Temeljena na Unreal Engineu 5 igra Black Myth Wukong će sadržavati grafiku sljedeće generacije s dodacima koji prkose žanru.

U igri ćete se, kad u 2024. godini bude objavljena, suočiti s kineskim mitskim likovima i krenuti na nemilosrdno putovanje. Kao što se vidi iz nedavno objavljenog gameplaya igra izgleda sjajno i sigurno će biti spektakl za ljubitelje ovog žanra. Možda su ipak mogli objaviti točan datum izlaska?!

Black Myth: Wukong | Gamescom 2023 Opening Night Live Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

2) Alan Wake 2

Tijekom Gamescoma 2023 objavljen je službeni trailer za Alan Wake 2 te daje dublji pogled na novu franšizu. Isječci iz gameplaya također su prikazani u najnovijem traileru gdje se protagonist pokušava izboriti sa svojim demonima.

Pretpostavlja se da će igra koristiti snimke uživo kao što su korištene u omiljenim igrama Remedy Entertainmenta (poput Control i Quantum Break). Ako pogledate trailer vidjet ćete detaljan uvid u to koliko će priča biti bizarna poput svog prethodnika. Igrači će igru moći početi igrati ubrzo, već od 27. listopada 2023. godine.

Alan Wake 2 | 4K NVIDIA DLSS 3.5 World Premiere
Izvor: Youtube

1) Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Nudeći istraživačku priču Phantom Liberty je najočekivaniji DLC za Cyberpunk 2077. Stižu novi dodaci,
nova avantura s V-om i Johnnyjem Silverhandom, koji su bili glavni likovi osnovne igre. Priča se da bi se u novom nastavku trebao pojaviti lijek koji će pomoći glavnom protagonistu. Igrači će moći isprobati sve ove nove dodatke već od 27. rujna 2023.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty — New Ways to Play
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI