DOBRO SU OCIJENJENE

VRIJEME JE ZA DVIJE GRATIS EPIC IGRE: Dodo Peak i Black Book

Autor Krunoslav Ćosić

34 eura vrijednost je dviju PC igara koje možete besplatno preuzeti do četvrtka 24. kolovoza 2023.

Izvor: Epic Games

Iz tjedna u tjedan Epic Games Store časti svoje korisnike s gratis igrama. U prošloj su godini podijelili 99 besplatnih igara, što je za 10 igara više nego u 2021. godini. Inače, da ste preuzeli sve igre koje je Epic omogućio u prošloj godini uštedjeli biste 2240 dolara. Besplatni naslovi, koji se preuzimaju kroz sedam dana koliko su igre raspoložive, imali su prošle godine 700 milijuna preuzimanja.

Dakle, igre su tražene, a u sljedećim danima besplatno su dostupna dva naslova - Dodo Peak i Black Book.

Dodo Peak

Dok igrate igru koja zahtijeva minimalno Windows 7 te 4 GB memorije primijetit ćete da je to povratak klasičnim arkadnim platformerima iz prošlosti s modernim prizvukom. Igrajte se kao ptica dodo kako biste pronašli i spasili svoje izgubljene bebe s niza opasnih vrhova.

Izvor: Epic Games

Dodo Peak je retro platformer u kojem trebate svoje izgubljene bebe dovesti kući izbjegavajući prepreke i neprijatelje. Skupljajte novčiće, izbjegavajte lukave zmije, izbjegavajte zlonamjerne majmune, zgrabite pojačanja za dodatnu brzinu ili super snagu i borite se za najbolji provod na zapanjujućoj raznolikosti ručno izrađenih otoka.

Otključajte nove, brže ptice dodo za rješavanje još težih razina. Kako vaš čopor raste tako raste i izazov da ih vratite kući. Glavne značajke igre Dodo Peak su prekrasne ručno izrađene razine s jedinstvenim izgledima, ciljevima i neprijateljima, razna okruženja uključujući tropske otoke, brda u zalasku sunca i opasne vulkane.

Otključajte smiješne i jedinstvene nove dodoe pobjeđujući razine i skupljajući novčiće te se natječite kako biste najbrže završili razine na ljestvici s najboljim rezultatima u igri, uz ebskrajne načine rada i dnevne izazove.

Black Book

PC igra ocijenjena s 4,8 “Black Book” je mračna RPG avantura temeljena na slavenskim mitovima u kojoj igrate kao mlada čarobnica. Borite se protiv zlih sila u borbama temeljenim na kartama i istražite svijet u kojem ljudi žive uz mitološka bića.

Izvor: Epic Games

Uronite u ovu narativno vođenu RPG avanturu s borbom temeljenom na kartama i istražite svijet u kojem je stvarnost susjedna mitu. Spoj kartaških RPG-ova i avanturističkih igara "Crna knjiga" je jeziva priča o mladoj čarobnici koja je dala svoj život služeći mračnim silama. Uronite u hladan, ali primamljiv svijet slavenskih narodnih priča i otkrijte tajne koje se kriju u tami.

Skupljajte karte čarolija i nove vještine dok napredujete, riješite zagonetke i dovršite sporedne zadatke dok učite više o životu na slavenskom selu. Pošalji demone da izvrše vaše naloge, ali budite oprezni - dokoni demoni će vas mučiti ako im ne nađete nešto da rade.