svjetleće aureole

UZ BESPLATNE TEME: Promijenite izgled svojeg pametnog telefona

Autor Krunoslav Ćosić

Uz nove teme dostupne su i ekskluzivne pozadine

Izvor: Honor

Promjena teme na pametnom telefonu potiče osobni stil te korisnicima daje mogućnost da personalizaciju svog telefona podignu na novu razinu. Honor predstavio je nove besplatne, ekskluzivne pozadine i teme za Honor 90 seriju uređaja.

Sigurno će biti zanimljivo isprobati nove značajke uključujući svjetleće aureole, teme mjesečevih mijena i značajke Always-On Display (AOD), što stvara besprijekoran spoj estetike i osobnog izražaja.

Uz razne Honor Talents teme odabrane na Honorovom međunarodnom natječaju za umjetnički dizajn nove su i AIGC pozadine nastale korištenjem kreativnih AI alata, uz inspiraciju Honorom 90. U Honoru vjeruju kako je individualnost vrlo važna te kako bi pametni telefon trebao biti produžetak svačije osobnosti, a ne samo uređaj.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Upravo iz tog razloga ponudili su nove moderne, besplatne teme i pozadine koje će korisnicima omogućiti dodatnu personalizaciju njihovih pametnih telefona.

Serija najnovijih Honor 90 uređaja u potpunosti je redefinirala iskustvo pametnog telefona s impresivnom kamerom od 200 MP i zaslonom u milijardama boja. Riječ je o snažnom kreativnom alatu za hvatanje i dijeljenje pozitivnih vibracija koji omogućuje bilježenje zadivljujućih detalja.

L lansiranjem besplatnih, ekskluzivnih tema i pozadina, osmišljenih da dodatno poboljšaju korisničko iskustvo svi korisnici imaju priliku izraziti svoj stil, uhvatiti pozitivne vibracije i učiniti svoj uređaj jedinstvenim.

U Hrvatskoj je Honor 90 dostupan u prodaji kod svih mobilnih operatora te kod maloprodajnih partnera u ponoćno crnoj i smaragdno zelenoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 eura. Dostupan je i Honor 90 Lite u titan srebrnoj te ponoćno crnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI