KONZOLE, OBLAK, PC

NOVI NASLOVI NA XBOX GAME PASS: Broforce Forever, Everspace 2, A Short Hike

Autor Ivan Vukić

Najave uskoro dolaze, a to znači već u mjesecu kolovozu

Izvor: xbox

A Short Hike

Izvor: xbox

Igra dostupna za cloud, konzole i PC već je tu. Pješačite, penjite se i lebdite kroz mirne planinske krajolike pokrajinskog parka Hawk Peak. U igri A Short Hike slijedite označene staze ili istražite zaleđe na putu do vrha. Putem upoznajte druge planinare, otkrijte skrivena blaga i upoznajte svijet oko sebe.

Broforce Forever

Od 8. kolovoza cloud, konzole i PC dolazi igra Broforce. To je oda slobodi s bočnim skrolanjem, puna akcije koja vam daje kontrolu nad nedovoljno financiranom paravojnom organizacijom koja ima previše moći i bavi se isključivo prekomjernom silom.

Izvor: xbox

Uključen je i dugo očekivani sadržaj te Broforce Forever nudi poboljšanu i proširenu kampanju s novim otključavanjima, zajedno sa šest novih ultradomoljubnih braće i četiri nove razine izazova za širenje demokracije.

Everspace 2

U svemirskoj pucačini, koja na cloud i Xbox Series X|S stiže 15. kolovoza te od sada i na PC-ju zauzmite pilotsko mjesto. U igri za jednog igrača brutalni izazovi stoje između vas i epskog plijena.

Izvor: xbox

Upustite se u znanstveno-fantastičnu avanturu u kojoj su ogromna, ručno izrađena područja prepuna tajni, zagonetki i opasnosti. Prijeđite na višu razinu, izradite i otimajte bolju opremu za preživljavanje na rubu svemira.

FIFA 23

Od sada je dostupna uz Cloud Gaming putem Game Pass Ultimate i EA Play, s muškim i ženskim FIFA World Cup turnirima, dodavanjem ženskih klupskih timova i više načina za igranje omiljenih modova. Izađite na teren već danas i preuzmite mjesečne nagrade za članove igre FIFA 23.

Izvor: EA Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI