SAMO JEZIK RADI

MARK JE ODGOVORIO NA IZAZOV: Borba bi mogla biti održana u kolovozu

Autor Krunoslav Ćosić

Zuckerberg je za odgovor iskoristio svoju novu platformu Threads

Izvor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

"Spreman sam danas", napisao je Mark Zuckerberg na Muskov nedjeljni tweet u kojem je napisao kako vježba za borbu u kojoj bi dvojac trebao odmjeriti snagu i šake, ali i druge dijelove tijela s obzirom da Mark već duže vrijeme vježba jiujitsu.

Zuckerberg je napisao da čeka Elonovu potvrdu datuma meča. Mark je već ranije predložio 26. kolovoza 2023. kao datum održavavanja borbe u kavezu u Las Vegasu. Time se nastavlja svojevrsni ping-pong između vlasnika društvenih mreža.

Izvor: Twitter / Mario Nawfal

Kao što je poznato Elon Musk je na Twitteru (odnosno mreži X) napisao da će se borba prenositi uživo na njegovoj platformi društvenih medija, a prihod će ići u dobrotvorne svrhe za veterane. Na to mu je Zuckerberg odgovorio na Threadsu: "Ne bismo li trebali koristiti pouzdaniju platformu koja zapravo može prikupiti novac u dobrotvorne svrhe?"

Podsjetimo se, potencijalna borba "Zuck protiv Muska" započela je kada je Musk 20. lipnja ove godine objavio da je "spreman za meč u kavezu" sa Zuckerbergom, koji trenira jujitsu i na Instagramu je tada napisao neka mu pošalje lokaciju na kojoj će se boriti. Musk je predložio "Vegas Octagon", što je referenca na centar u kojem se održavaju glavni MMA okršaji.

Ako vas zanima tko ima više šanse za pobjedu Musk je u dodatnom tvitu u nedjelju nagovijestio "ako borba bude kratka vjerojatno ću pobijediti".

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI