2000 KANALA

SAMSUNG TV PLUS: Dostupan je od sada i TV kanal FIFA+

Autor Krunoslav Ćosić

Radi se o besplatnom TV kanalu na kojem se emitira nogometni sadržaj, uz muške i ženske noge na terenu, a možete pogledati i hrvatsku reprezentaciju

Izvor: Samsung

FIFA+ kanal dodan je na Samsung TV Plus te od sada korisnici Samsunga diljem svijeta mogu besplatno pratiti i najveći ženski turnir u nogometu. Novi kanal pridružuje se ponudi od 2000 kanala koji se mogu pratiti preko usluge streaminga.

Besplatni kanal FIFA+ na Samsung TV Plusu sadržavat će bogatu kolekciju FIFA+ Originala, Arhive i istaknute sadržaje iz muške i ženske igre. Korisnici u Brazilu i Italiji mogu pristupiti cijelim utakmicama uživo s FIFA Svjetskog kupa za žene koji se održava u Australiji i Novom Zelandu.

Tehničko povezivanje temelji se na postojećem sportskom sadržaju dostupnom na Samsung TV-ima, što uključuje aplikacije DAZN Tizen, DAZN FAST+ (Austrija i Njemačka), DAZN Women's Football Channel (Australija i Novi Zeland), Tennis Channel (Austrija, Njemačka, Indija, Nizozemska, Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD), DraftKings Network (SAD), CBS Sports HQ (SAD).

Izvor: Samsung

FIFA+ ponudit će korisnicima pristup tisućama sati sadržaja o najvećim nogometnim pričama. Pod oznakom Originals dostupni su dugometražni dokumentarci, dokumentarni filmovi i kratki filmovi koji donose globalnu priču o muškoj i ženskoj igri.

Među njima su “Najsretniji čovjek na svijetu” / „The Happiest Man in the World“ (genijalac, maverik, mentor i buntovnik kakav je Ronaldinho), “Hrvatska: definiranje nacije” / „Croatia: Defining a Nation“ (priča o tome kako je skupina nogometaša nogometom definirala novu naciju) i “ Bravas de Juárez” (nadahnjujuće žrtve iza sna latinoameričke ženske nogometne momčadi).

Izvor: Samsung

Samsung TV Plus je Samsungov besplatni izvor za zabavu i sport koji isporučuje tisuće TV emisija, filmova i sportskih događaja na milijune Samsung Smart TV-a, Galaxy uređaja, a na nekoliko tržišta i na odabrane hladnjake Family Hub te na web.

“Samsung sa zadovoljstvom dodaje kanal FIFA+ na Samsung TV Plus čime proširuje popis sportskih sadržaja dostupnih na Samsung TV-ima i Galaxy uređajima,” komentirao je Richard Jakeman, voditelj poslovnog razvoja u Samsung Electronics Europe. “Globalno lansiranje s bogatom linijom odabranih FIFA+ sadržaja će dodati nevjerojatnu vrijednost našim klijentima, a s nastavkom FIFA Women’s World Cup 2023 (FIFA Svjetskog kupa za žene 2023) također će moći iskusiti sadržaj koji označava sljedeće uzbudljivo poglavlje u igri za žene.”

Izvor: Samsung