SPECIJALNI SADRŽAJ

OVA BARBIE JE IGRAČICA: Forza Horizon 5

Autor Davor Dakić

Paralelno s novim filmom o Barbie stiže i ekskluzivni sadržaj za popularnu igru

Izvor: xbox

Dugo i iščekivano izdanje novog filma “Barbie” premijerno u kina stiže od 21. srpnja 2023. I dok će gledatelji u igranom filmu pratiti omiljenu junakinju do najudaljenijih krajeva Barbie Landa i šire, obožavatelji mogu slijediti njezine stope s visokim potpeticama uz ekskluzivni sadržaj unutar igre Forza Horizon 5.

Utrkujte se poput Barbie i Kena u Forza Horizon 5

Barbie je vođena svojim različitim ambicijama i uvijek to čini sa stilom. Film prikazuje Barbie kako kreće na cestu u Chevrolet Corvette EV iz 1956. obojanom u njezinu prepoznatljivu ružičastu nijansu.

Izvor: xbox

Ken krstari uz nju u GMC Hummer EV Pickupu iz 2022. Sada im se igrači Forza Horizon 5 mogu pridružiti u virtualnim verzijama oba automobila. Utrkujući se u stilu, brzini i samoizražavanju novi i stari obožavatelji "Barbie" pronaći će inspiraciju čak i ako ne žive u Barbie Landu.

Izvor: xbox

Mlade djevojke napreduju kada imaju nekoga na koga se mogu ugledati, a Barbie je desetljećima primjer njihovog neograničenog potencijala. S više od 200 karijera, Barbie nastavlja odražavati nove pokrete.

Izvor: xbox

Xbox ističe deset Barbie lutaka koje odražavaju liniju Barbie, što je najraznovrsnija linija lutaka na tržištu. Opremili su ih posljednjom modom za Xbox Gear kao i dodatke uključujući Xbox Series S konzolu, bežični kontroler i prilagodljivi kontroler. Obožavatelji mogu osvojiti lutke u sklopu međunarodne nagradne igre.

Izvor: xbox

Od njezine kuće iz snova do ormara iz snova Barbien ikonski stil je bez premca. Sada možete unijeti njezinog modnog genija u svoje igraće postavke s izmjenjivim prednjim pločama dizajniranim prema Barbie i Kenovoj različitoj odjeći na ekranu.