BOLJE OD BOLJEG

OVO SU IGRE KOJE DOLAZE: Exoprimal, Grand Theft Auto V, Techtonica

Autor Ivan Vukić

Što je zajedničko pljačkama, dinosaurima koji padaju s neba i zagonetkama?

Izvor: xbox

Uvod je to u igre koje uskoro dolaze na Xbox Game Pass. U sljedećim trenucima pročitat ćete sve o bitnim naslovima koji će tijekom ljeta golicati maštu i prste, dok su pogledi usmjereni na ekran.

Grand Theft Auto V

Izvor: xbox

Već je sada GTA V igra dostupna za igranje preko oblaka i na Xbox konzoli. Kada se mladi ulični prevarant, umirovljeni pljačkaš banaka i zastrašujući psihopat nađu upleteni u neke od najstrašnijih i najporemećenijih elemenata kriminalnog podzemlja, američke vlade i industrije zabave moraju izvesti niz opasnih pljački i tako preživjeti u nemilosrdnom gradu.

GTA V joins Game Pass, Anime Month, & Major Updates | This Week on Xbox
Izvor: Youtube

Pri tome ne mogu i ne smiju vjerovati nikome, a ponajmanje jedni drugima, što dodatno komplicira stvari i čini igru Grand Theft Auto V zanimljivom. Igranje je moguće na Xbox One i Xbox Series X|S.

Exoprimal

Izvor: xbox

Od 14. srpnja na cloud, za konzole i za PC dolazi igra Exoprimal. Svaki mjesec je mjesec svjesnosti o T. Rexu u Exoprimalu! Skupite i uništite horde dinosaura u nizu beskrajnih ratnih igara koje vodi umjetna inteligencija Levijatan. Kombinirajući PvE i PvP borbu s raznim ciljevima i moćnim egzo odijelima za pilotiranje ne postoje dva meča Exoprimala koja se igraju isto.

Techtonica

Izvor: xbox

18. srpnja na Game Pass stiže igra Techtonica, a bit će dostupna za PC i Xbox konzole. Uronite u podzemni, bioluminescentni svijet lažnog vanzemaljskog planeta dok istražujete i gradite velike tvornice u Techtonici.

Obavite sve sami ili u suradnji kako biste svladali automatizaciju, skupljali resurse, istraživali nove tehnologije, oblikovali razorivi teren, uspostavili bazu operacija i otkrili davno zaboravljene tajne.

Forza Horizon 5

Izvor: xbox

Barbie… u Forzi?? Da! Utrkujte se kao Barbie i Ken. Provjerite svoj centar za poruke još danas kako biste primili vrlo poseban Chevrolet 'Barbie Movie' Corvette EV iz 1956. i Kenov GMC 'Barbie Movie' HUMMER EV Pickup iz 2022., koji su sada dostupni za preuzimanje. Usput, zašto ne biste pogledali i Barbie The Movie u kinima, počevši od 21. srpnja 2023?

Ostali naslovi

U moru novih naslova koji dolaze ili su već dostupni su FIFA 23 Women’s World Cup. Igra je već sada dostupna. Doživite FIFA Svjetsko prvenstvo za žene u Australiji i Novom Zelandu 2023. u FIFA-i 23 bez dodatnih troškova. Igrajte za najpoželjniju nagradu u ženskom nogometu, zajedno sa sve 32 kvalificirane nacije, dresovima stadiona, kinematografijom, prezentacijama utakmica, posvećenim komentarima i više.

U igri Insurgency: Sandstorm (Pobuna: Pješčana oluja) borite se u ratom razorenom okruženju suvremenog sukoba kroz niz intenzivnih co-op i PvP modova za više igrača. Osjetite svaki metak i plašite se svakog udarca u žestokoj bliskoj borbi dok se vaš tim bori prema pobjedi.

The Cave je pustolovna igra kreatora Monkey Islanda i Maniac Mansiona Rona Gilberta i Double Fine Productionsa, nagrađivanog studija koji stoji iza igara Psychonauts i Brütal Legend. Okupite svoj tim od tri osobe (od dostupnih sedam neobičnih avanturista), svaki sa svojom jedinstvenom osobnošću, a zatim se spustite u misteriozne dubine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI