MUSK VS. ZUCK

MARK ZUCKERBERG I ELON MUSK: Tući će se u rimskom Koloseumu?

Autor Krunoslav Ćosić

Još se ne zna gdje će milijarderi sučeliti svoje šake, iako se prethodno spominjao Las Vegas

Izvor: Twitter / Mario Nawfal

Jedna od najpopularnijih talijanskih turističkih atrakcija nudi se za meč koji bi mogao privući veliki broj gledatelja. Iako se radi o ruševnom prostoru, poznato je kako je upravo u rimskom Colosseumu Paul McCartney organizirao dobrotvorni koncert za 400 sretnih obožavatelja koji su bili prisutni. Naime, prostor je u ruševinama i ima ograničeni kapacitet.

Talijanski ministar kulture Gennaro Sangiuliano kontaktirao je Zuckerberga i Muska oko organizacije borbe. Sangiuliano je u kontaktu i s predsjednikom UFC-a Dana Whiteom koji će pomoći u promoviranju meča.

Ako se borba doista i održi! Naime, poznato je da se Muskova mama ne slaže s borbom u kojom bi snagu i borbenu umješnost trebali odmjeriti vlasnik Twittera i Facebooka. Smatra kako bi Elon trebao otkazati fizički okršaj te odraditi samo verbalnu borbu. Napisala je: „samo verbalna borba. Svaki po tri pitanja. Najsmješniji odgovori pobjeđuju. Tko se slaže?“


Na Twitteru je napisala kako ne može lajkati objavu u kojoj se vidi kako Musk vježba.

Sve je počelo tijekom mjeseca lipnja, nakon što se pročulo da Zuckerbergova Meta razvija vlastitu platformu društvenih medija, a svojim konceptom podsjeća na Muskov Twitter jer će koristiti tekstualnu komunikaciju.

Ubrzo zatim Elon Musk je izazvao tehnološkog mogula na borbu u kavezu, a Zuckerberg je već prihvatio izazov. Poznato je da je Mark tijekom pandemije koronavirusa počeo trenirati brazilski jiujitsu.