RPG igra

Preuzmite gratis igru s izuzetno visokom ocjenom

Autor Davor Dakić

The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos ima ocjenu 4,7 od 5

Izvor: Epic Games

Epic Games ovaj tjedan časti s novom igrom. The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos inače košta 34,99 eura, što nije mali iznos za uštedu. RPG igra omogućuje vam da zakoračite u otkačeni herojski fantastični svemir Dungeon of Naheulbeuk.

Vodit ćete tim neobičnih i nespretnih heroja u epskom i izazovnom taktičkom RPG-u. Doživite avanturu ispunjenu humorom, iznenađenjima i luckastim susretima. Stoga, jeste li spremni zaroniti u taktički RPG prepun šarma, humora i ludih likova?!

Oni su nespretni, neiskusni i borbeni, ali... morat će izdržati međusobno društvo kako bi došli do blaga tamnice. No, brzo se javlja osjećaj déjà-vu... Svemir Naheulbeuk originalna je kreacija francuskog pisca Johna Langa. Počelo je kao vrlo popularna audio humoristična serija koja parodira igre s ulogama i herojske fantastične trope. Sada je priča dostupna na engleskom jeziku i prvi put kao video igra.

Izvor: Epic Games

Igrajte se sa sedam klasičnih likova koji međusobno nadopunjuju vještine dok ih podižete na razinu: Ranger, Vilenjak, Barbarin, Patuljak, Mađioničar, Ogar i Lopov. Svaki član tima ima vlastito stablo vještina za nadogradnju svojih sposobnosti i opreme. Odaberite jednog od tri dodatna suputnika i pridružite se timu u njihovoj avanturi.

Uključene su uzbudljive bitke, s kreativnom mehanikom podrške između članova tima. Prilagodljivi sustav se sastoji od pristupačnog i zabavnog moda priče s pojednostavljenom borbom do "moda noćne more" gdje će vas i najmanje taktičke pogreške osuditi na propast.

Ekspanzivan bestijarij, s više od 100 neprijatelja vas tjera da razmišljate više taktički sa svakom borbom. U epskim bitkama sa šefovima morat ćete skupiti i snagu i pamet kako biste izašli kao pobjednici. Skriveni i destruktivni objekti (uključujući bačve za pivo) s iznenađujućim statusnim efektima preokrenut će plimu bitke na bolje... ili gore.

Izvor: Epic Games

Istražite ogromnu i iznenađujuću tamnicu od špilje do luksuznih odaja zlog gospodara Zangdara, prolazeći kroz park za klizanje goblina, pa čak i iznimno živahnu tavernu. Pobjegnite od zamki i riješite smrtonosne zagonetke kako biste otključali najimpresivnija blaga. Očekuju vas bizarni razgovori, apsurdne situacije i neobični susreti. Doživite uzbudljivu glavnu priču i mnoge sporedne zadatke za svoje heroje.

The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos se iz Epic Games trgovine može besplatno preuzeti do 6. srpnja 2023.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI