ZNAM GDJE SI

BE CLOSER: Budite bliže sa svojima, podijelite svoju lokaciju

Autor Igor Martić

Aplikacija je namijenjena isključivo za praćenje članova obitelji

Izvor: ADDICTIVE STOCK CREATIVES / Alamy / Alamy / Profimedia

Mobilna aplikacija Be Closer je pametan način kako biti uvijek blizu svojoj obitelji. Možete na svojem pametnom telefonu u stvarnom vremenu pratiti gdje se nalazi vaša obitelj, nakon što dobijete njihovo dopuštenje.

Time ćete se pobrinuti da vaša djeca budu sigurna. Nećete im morati slati poruke svakih nekoliko sati i provjeravati gdje se nalaze. GPS obiteljski tragač će vam pomoći. Isto tako i djeca će znati gdje se nalaze njihovi roditelji – ukoliko im u parku dosadi igranje mogu ih lakše pronaći i pratiti.

Zgodno je to rješenje i ako odrasla djeca prate svoje roditelje u starijoj dobi – znat će ako odlutaju od kuće gdje se nalaze, a također će ih lakše pronaći ukoliko su isključili zvonjenje telefona ili slabije čuju.

Aplikacija Be Closer se može preuzeti na pametne telefone Android s verzijom softvera 6.0 ili višom, do sada ima 10 milijuna preuzimanja, a ocijenjena je s ocjenom 4,5.

Be Close - Track my Phone

Za Apple iPhone i iPod touch postoji aplikacija slične funkcionalnosti Be Close - Track my Phone. I ona će vam omogućiti da ste bliži svojoj obitelji, uz nadzor u stvarnom vremenu, praćenje dok je netko u divljni.

Pratite lokaciju svojih najmilijih, provjerite i krećite se između posljednjih 10 koordinata, procijenite udaljenost između vas i vašeg prijatelja ili člana obitelji. Jednostavno pronađite vlastitu lokaciju i lokaciju nadziranog uređaja.

Izvor: Apple App Store

GPS usluge lokacije mogu zahtijevati više energije baterije pa ćete možda trebati češće puniti svoj telefon. Usput provjerite razinu baterije nadziranog uređaja i dostupan prostor na disku - jednostavno upravljajte s kim dijelite vlastitu lokaciju uklanjanjem ili prilaganjem koda. Podijelite svoj stvoreni kod putem bilo koje aplikacije za poruke ili društvene mreže.

Stvorite i uredite sigurnosna područja jednostavnim dodirom zaslona, a područje se može pomicati jednostavnim dodirom i povlačenjem. Primit ćete obavijest kada vaši prijatelji i članovi obitelji prijeđu granicu označenih sigurnosnih područja.

Be Close omogućuje slanjem privatnih poruka i fotografija. Bit ćete obaviješteni o dolaznim porukama čak i ako je vaša aplikacija Be Close zatvorena. Korisnici su aplikaciju Be Close - Track my Phone ocijenili s ocjenom 5.0, a može se preuzeti na Apple iPhone i Apple iPod touch uređaje s iOS 12.1 i višom verzijom sustava.