ŠARAJTE MALO

APPLE ARCADE: Intrigantne igre za iPhone, iPad, Mac

Autor Ivan Vukić

Uz telefone, tablete i računala igre iz Appleove kolekcije mogu se igrati i preko Apple TV usluge

Izvor: Apple

Appleova pretplatnička gaming usluga nudi zanimljive naslove, a ovo su samo neki od njih koje možete pronaći i odigrati na različitim platformama.

Hill Climb Racing

Izvor: Apple

Utrke na brdu omogućuju izazove mnogih jedinstvenih okruženja za penjanje na brda. Sjednite za volan ove zabavne igre vožnje koja se temelji na fizici. Igrači će se suočiti s izazovima mnogih jedinstvenih okruženja za penjanje na brda dok će dobivati bonuse od smjelih trikova za nadogradnju svog automobila i postizanje još većih udaljenosti.

Utrkujte se uzbrdo u različitim vozilima uključujući motocross motocikle, čudovišne kamione, traktore, četverocikle, turističke autobuse, trkaće automobile, ambulantna vozila, vatrogasna vozila, motorne sanjke i mnoga druga.

Iron Marines

Izvor: Apple

Željezni marinci su strateška avantura u stvarnom vremenu. U znanstveno-fantastičnom okruženju napravio ju je studio koji stoji iza sage Kingdom Rush. Regrutirajte i trenirajte najveće heroje u galaksiji, vodite ih u opasne misije protiv gotovo nemogućih izgleda i oslobodite njihove moći i sposobnosti.

Prilagodite strategiju mijenjajući uloge trupa čak i u jeku borbe, od rendžera do snajperista i od bacača plamena do bacača projektila. Nebrojeni neprijatelji, adrenalin, taktike i glupi humor čekaju vas u ne tako dalekoj galaksiji.

Kingdom Two Crowns

Izvor: Apple

Kraljevstvo dvije krune je mikro strateška igra sa bočnim pomicanjem. Kingdom Two Crowns pruža minimalistički dojam umotan u prekrasnu, modernu estetiku pikselne umjetnosti. Igrat ćete ulogu monarha na njihovom konju i regrutirati vjerne podanike, gradite kraljevstva i zaštitite ih od pohlepnih stvorenja koja žele ukrasti novčiće i krunu.

Monarsi također mogu potražiti pomoć prijatelja radeći zajedno lokalno na klasičnom podijeljenom ekranu dok sjede jedan pored drugoga ili na suprotnim stranama uređaja u prilagođenoj mobilnoj značajci stolne zadruge.

Playdead’s LIMBO

Izvor: Apple

Limbo je nagrađivana puzzle platformer i indie avantura, hvaljena od kritike zbog svog zadivljujućeg dizajna slagalice i impresivnog zvuka i vizualnih prikaza. Njegovi mračni, magloviti prostori i ukleta priča ostat će s igračima dugo nakon što završe igru.

My Town Home - Family Games

Izvor: Apple

Moj gradski dom i obiteljske igre je igra s kućicom za lutke koja omogućuje igračima stvaranje vlastitih obiteljskih životnih priča i sudjelovanje u zabavnim igrama uloga. Sa šest jedinstvenih soba za istraživanje igrači mogu uživati u raznim obiteljskim zabavama i aktivnostima, poput kuhanja u kuhinji ili igranja u vrtu.

Igra nudi više od 100 prilagodljivih predmeta, igre oblačenja i jedinstvene avanture u kojima igrači mogu odabrati svoj omiljeni lik i napraviti vlastita pravila igre, potičući svoju kreativnost i maštu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI