ZA DESKTOP

NOVI NAČINI: Bolja prilagodba Chromea na radnoj površini

Autor Krunoslav Ćosić

Najnovije izdanje Chromea za desktop dodatno olakšava personalizaciju izgleda

Izvor: Google

Tražite li više načina kako Chrome što više personalizirati? Uz najnovija ažuriranja za Chrome na stolnom računalu lakše je nego ikada personalizirati izgled vašeg preglednika - točno onako kako želite.

Prilagodite svoje postavke izravno s bočne ploče

Možete isprobati različite boje, teme i postavke u stvarnom vremenu otvaranjem nove kartice u Chromeu i klikom na ikonu "Prilagodi Chrome" u donjem desnom kutu. Otvorit će se nova bočna ploča s dostupnim značajkama prilagodbe.

Izvor: Google

Tu možete eksperimentirati s različitim značajkama i jednostavno vidjeti kako će se prikazivati na vašoj stranici Nova kartica dok unosite promjene. I ne brinite o spremanju svog rada - nova bočna ploča pamti vaša prilagođavanja u hodu.

Birajte između jedinstvenih slika i kategorija pozadine

Stotine slika u različitim kategorijama možete jednostavno pregledavati s bočne ploče klikom na "Promijeni temu". Od kategorija kao što su "Pejzaži" do "Morski pejzaži" pronaći ćete bezbrojne slike na kojima možete odabrati savršenu opciju za sebe.

Izvor: Google

Ako imate problema s odabirom samo jedne slike možete uživati u rotirajućoj pozadini klikom na bilo koju zbirku tema i uključivanjem prekidača "Osvježi dnevno". Ili, ako koristite profile kako biste odvojili svoje poslovne i osobne račune pokušajte svakom profilu dati posebnu pozadinu i boju kako biste ih razlikovali.

Pomiješajte i uskladite boje sa svojom temom

Također možete prilagoditi svoju temu različitim bojama. Započnite odabirom teme i gledajte kako vaš preglednik prilagođava boju kako bi joj odgovarala. Ako ta boja nije vaš stil uvijek možete odabrati neku drugu na stranici s pregledom kako biste dobili pravu boju.

Izvor: Google