PITAJTE SVOJ IPHONE

OPENAI: Dolazi aplikacija ChatGPT za Apple iOS uređaje

Autor Igor Martić

Aplikacija je za sada dostupna na području SAD-a, a najavljuju i verziju za Android

Izvor: OpenAI

ChatGPT aplikacija sinkronizira vaše razgovore, podržava glasovni unos i donosi najnovija poboljšanja modela umjetne inteligencije koja je zaludila, ali i uplašila svijet, na dohvat ruke. Iza stoji tvrtka OpenAI, koju podržava Microsoft.

Aplikacija ChatGPT besplatna je za korištenje i sinkronizira vašu povijest na svim uređajima. Također integrira Whisper, kompanijin sustav za prepoznavanje govora otvorenog koda, omogućavajući glasovni unos.

Pretplatnici na ChatGPT Plus dobivaju ekskluzivan pristup mogućnostima GPT-4, rani pristup značajkama i brže vrijeme odgovora, sve na iOS-u.

Izvor: Apple App Store

Svestranost ChatGPT-a donosi sljedeće funkcionalnosti:

• Trenutačni odgovori: Dobijte precizne informacije bez pregledavanja oglasa ili višestrukih rezultata.
• Prilagođeni savjet: potražite smjernice za kuhanje, planove putovanja ili sastavljanje promišljenih poruka.
• Kreativno nadahnuće: Generirajte ideje za darove, nacrtajte prezentacije ili napišite savršenu pjesmu.
• Stručni doprinos: Povećajte produktivnost uz povratne informacije o idejama, sažimanje bilješki i pomoć u tehničkim temama.
• Mogućnosti učenja: Istražite nove jezike, modernu povijest i još mnogo toga vlastitim tempom.

Najprije počinju s uvođenjem u SAD-u i proširit će se na dodatne zemlje u nadolazećim tjednima, kažu iz OpenAI-ja. Sigurno ste nestrpljivi isprobati aplikaciju koja će se dodatno poboljšavati što se tiče novih značajki i sigurnosti za ChatGPT.

Izvor: OpenAI

OpenAI s aplikacijom ChatGPT za iOS poduzima još jedan korak prema svojoj misiji transformirajući vrhunska istraživanja u korisne alate koji osnažuju ljude, dok ih neprestano čine pristupačnijim. Korisnici Androida, vi ste sljedeći, kažu iz OpenAI-ja - ChatGPT će uskoro doći i na vaše uređaje.

Veličina aplikacije OpenAI ChatGPT je 43 MB, a može se instalirati na Apple iPhone modele telefona s minimalno iOS16 ili novijom verzijom, za sada radi samo na engleskom jeziku, a kao dodatna opcija u aplikaciji se nudi i plaćena opcija koja košta 19,99 američkih dolara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI