BANKARSTVO

NOVA M-ZABA Neće ju moći koristiti svi korisnici Zagrebačke banke

Autor Krunoslav Ćosić

Zaba je objavila minimalne tehničke uvjete koji se tiču operativnih sustava

Izvor: Shutterstock

Zagrebačka banka će uskoro svim korisnicima mobilnog bankarstva m-zaba ponuditi novu aplikaciju koja će uz sve dosadašnje funkcionalnosti ponudi i neke nove, a saznat ćete to nakon što na svoj telefon preuzmete najnoviju verziju aplikacije.

Prethodno, provjerite u postavkama vašeg Android uređaja imate li minimalno verziju softvera 5.0 ili noviju odnosno u postavkama Apple uređaja minimalno iOS 10.0 ili noviji. To su minimalni tehnički uvjeti za korištenje nove verzije aplikacije za on-line bankarstvo m-zaba koja na telefone stiže tijekom listopada 2021.

Dosadašnji uvjeti su Android 4.4 ili noviji te iOS 9.0 ili noviji. Nakon preuzimanja nove m-zabe povratak u prethodnu verziju aplikacije neće biti moguć.

Izvor: Zagrebačka banka

Ono što je bitno za istaknuti je da će vam PIN i dalje ostati isti, a do preuzimanja nove m-zabe moći ćete se koristiti postojećom.

Ov su glavne novosti u novoj verziji aplikacije m-zaba:

• glavni izbornik smješten je u dnu ekrana
• svi vaši proizvodi i usluge sada su na jednom mjestu – u Računima
• kartice – bilo kada i bilo gdje imajte pregled nad svojim karticama i potrošnjom, upravljajte dnevnim limitima ili pronađite PIN-ove
• plaćanja – tu ćete pronaći m-foto plati i IziPay, ali i sve ostale opcije povezane s računima, plaćanjima, slanjem i primanjem novca.