IGRA ZA WINDOWSE

MORDHAU: Srednjovjekovni slasher za više igrača

Autor Igor Martić

Video igra za starije od 18 godina prepuna je brutalnih bitki

Izvor: Epic Games

Stvorite svog plaćenika i borite se u brutalnim bitkama u kojima ćete iskusiti brzu borbu, opsade dvoraca, juriš konjice i još mnogo toga. Mordhau je srednjovjekovni slasher za više igrača u prvom i trećem licu.

Kao plaćenik u izmišljenom, ali realističnom svijetu uđite u užurbano bojno polje na kojem može sudjelovati do 80 igrača. Iskusit ćete brutalnu i zadovoljavajuću borbu u gužvi kojoj ćete se uvijek vraćati po još.

Izvor: Epic Games

Možete se igrati u malim sukobima pa do sveopćeg rata u načinima kao što su Frontline i Invasion. Borite se protiv neprijatelja zajedno sa svojim prijateljima u kooperativnom načinu Horde ili vježbajte svoje vještine izvan mreže protiv umjetne inteligencije. Steknite potpunu kontrolu nad svojim likom i napadima i razvijte svoj jedinstveni stil.

Dostupna je dubinska prilagodba karaktera - oblikujte svoje lice, stvorite svoje oružje od dijelova i odaberite pojedinačne dijelove oklopa kako biste stvorili savršenog ratnika. Uz ogroman arsenal oružja i opreme borite se protiv neprijatelja velikim mačem, koristite strijele ili se malo opustite i izgradite svoje utvrde.

Izvor: Epic Games

Doživite juriš konjice, borite se na ljestvama i upravljajte opsadnim strojevima kao što su katapult i balista. Kroz visceralnu i krvavu borbu osjetite učinak svakog udarca i pošaljite udove u zrak dok izazivate pustoš nad svojim neprijateljima. Kroz vjerodostojne borbe Mordhau je igra u kojoj borbe izgledaju uvjerljivo čime se postiže ravnoteža između igranja i realizma.

Cijena za igru Mordhau je 26,99 eura, a u periodu do 20. travnja 2023. besplatna je za preuzimanje iz Epic Games trgovine. Može se igrati na Windows 7 64-bitni ili još bolje na Windows 10, uz barem Intel Core i5 - 4670 ili AMD ekvivalent, uz 8 (još bolje 16) gigabajta radne i 40 gigabajta slobodne memorije.