BITNI SU ATRIBUTI

ZA LJUBITELJI BEJZBOLA: Predstavljen je MLB The Show 23

Autor Davor Dakić

Od danas na PlayStationu starta MLB The Show 23, s novim značajkama

Izvor: Playstation

Igrajte poput 180 legendi iz svih razdoblja bejzbola. Nove legende Derek Jeter, David Wright, Mark McGwire, Sammy Sosa i drugi pridružili su se zvjezdanom popisu članova Kuće slavnih i generacijskih talenata.

Sastaviti svoju ekipu iz snova s Kenom Griffeyjem Jr., Williejem Maysom i Babeom Ruthom dok birate između najvećih bacača kao što su Nolan Ryan, Randy Johnson i bliži Mariano Rivera. Potražite nekoliko skrivenih legendi koje će biti objavljene nakon pokretanja putem sadržaja uživo i ažuriranja popisa kada se povežete na mreži.

MLB The Show 23 - New Feature Trailer | PS5 PS4
Izvor: Youtube

Atribut visokog polja sada je važniji nego ikad prije. Razlika između igrača u igri s visokim i niskim atributima u polju je uočljivija. Igrači s nižim Fielding atributom će reagirati sporije i imati lošije skokove pri kontaktu s palicom u usporedbi s igračima s visokim Fielding atributom.

Kada je riječ o sučeljima za bacanje, dostupno je nekoliko njih za odabir ovisno o vještini igrača i razini angažmana. Sučelja prilagođenija igračima, Buttons i Analog, uvelike se oslanjaju na atribut Arm Accuracy, koji je podešen da bude u skladu s MLB statistikom. Poboljšajte svoju igru s mjeračem točnosti gumba, pri čemu imate potpunu kontrolu nad svojim bacanjima.

MLB The Show 23 - Legends Trailer | PS5 & PS4 Games
Izvor: Youtube

Dinamika bacača i udarača bolja je nego ikad. I ne brinite, za ljubitelje ležernih ili simulacijskih igara također su prilagođeni i uravnoteženi, uz stilove igranja. Dodano je više od 5000 animacija igranja u MLB The Show 23. Tu su stotine novih animacija u rasponu od: otimanja lopte, skokova, raznovrsnih hitnih udaraca u kutovima i, kao i uvijek, animacija za hitnost i učinkovitost.

Značajka Face Scan

Omogućit će vam da skenirate svoje lice i učitate ga u MLB The Show 23 s kompatibilnim mobilnim uređajem povezanim s internetom i kompatibilnom konzolom povezanom s internetom. Preuzmite popratnu aplikaciju MLB The Show iz App Store ili Google Play trgovine.

MLB The Show 23 - Jazz Feature Reveal: Face Scan | PS5 & PS4 Games
Izvor: Youtube

Snimite svoj selfie iz aplikacije i pritisnite gumb za prijenos nakon što povežete svoju popratnu aplikaciju sa svojim MLB The Show računom. Nakon što ste prenijeli skenirano lice u igru možete urediti svoju frizuru, dlake na licu i fino podesiti ton kože. Možete koristiti svoj novi avatar sa svojim licem u svim načinima igre koji podržavaju vašeg stvorenog igrača.

Ove godine sve je u tematskim timovima s novim kapetanima koji jačaju vašu momčad. Vraćen je program Team Affinity s dijamantnim nagradama svih 30 klubova. U MLB The Show 23 igrajte se sa svojim prijateljima kako biste zaradili nagrade u novom rangiranom mrežnom zajedništvu 2 protiv 2 ili 3 protiv 3. Kombinirajte svoje najbolje predmete za igrače iz svog inventara Diamond Dynasty i rangirajte se kako biste otključali nagrade.

Predstavljene su crnačke lige u MLB The Showu. To je poseban projekt za San Diego Studio. MLB The Show 23 predstavlja osam igrača crnačke lige i njihove priče, koje pripovijeda Bob Kendrick. S ovim višegodišnjim partnerstvom s Muzejom bejzbola crnačke lige, ciljevi su usklađeni s muzejima kako bi se ljudi educirali, prosvijetlili i bili nadahnuti slaveći bogatu povijest crnačke lige.

MLB The Show 23 - Storylines: The Negro Leagues Season 1 | PS5 & PS4 Games
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI