NOVI EMOTIKONI

TELEGRAM: Preuzmite kontrolu nad svojom aplikacijom

Autor Ivan Vukić

Aplikacija Telegram je nadograđena s novim i korisnim funkcionalnostima

Izvor: telegram

Automatsko slanje poziva

Korisnici Telegrama mogu kontrolirati tko ih smije dodati u grupe. Ako pozivate nekoga tko ovo ograničava, sada mu možete brzo poslati vezu za poziv kao poruku. Veze s pozivnicama sada prikazuju preglede u razgovorima tako da možete na prvi pogled vidjeti kamo vode.

Da biste kontrolirali tko vas može izravno dodati u grupe, idite na Postavke > Privatnost i sigurnost > Grupe i kanali.

Dinamički poredak za pakete naljepnica

Od prethodnog ažuriranja, nedavno korišteni paketi naljepnica premještaju se na vrh ploče radi lakšeg pristupa. Ako želite da vaši paketi ostanu tamo gdje jesu možete dodirnuti ikonu zupčanika na ploči s naljepnicama i isključiti Dynamic Pack Order.

Prevedeni opisi robota

Programeri botova sada mogu u potpunosti lokalizirati svoje botove prevođenjem opisa botova i "Što ovaj bot može učiniti?" odjeljke na više jezika.

Poboljšana podrška za mape na iOS-u

Korisnici iOS-a mogu označiti sve razgovore u mapi kao pročitane jednim dodirom. Prilikom prosljeđivanja poruka mape se mogu koristiti za brzo pronalaženje pravog chata. Ova poboljšanja također dolaze u Android aplikaciju u jednom od sljedećih ažuriranja Telegrama.

Novi animirani i interaktivni emotikoni

U slučaju da ste se pitali uključuje li ovo ažuriranje deset novih paketa prilagođenih emojija za premium korisnike Telegrama odgovor je - da, uključuje.

Telegramovi animatori dodali su nove interaktivne verzije popularnih emotikona. Pošaljite bilo kojeg od njih u razgovore 1-na-1, a zatim ih dodirnite kako biste oslobodili efekt cijelog zaslona za vas i vašeg partnera. Svatko također može koristiti ove emojije kao reakcije.