Pametne platforme

RISE OD INDUSTRY: Besplatna strateška video igra

Autor Igor Martić

Napravite dobar posao ili jednostavno propadnite

Izvor: Epic Games

Stavite svoje poduzetničke vještine na kušnju dok stvarate i optimizirate zamršene proizvodne linije i istovremeno držite na oku najvažnije krajnje rezultate. Kao industrijalac s početka 20. stoljeća, proširite svoje carstvo i prilagodite se neočekivanim događajima koji bi mogli dovesti do procvata ili propasti.

Rise of Industry strateška je tajkunska igra u kojoj gradite i upravljate svojim rastućim industrijskim carstvom, disajućem i proceduralno generiranom svijetu smještenom u 1930-e koji se neprestano razvija i prilagođava vašem stilu igre.

Kao početnik poduzetnik gradit ćete tvornice, konstruirati učinkovite proizvodne linije, premještati sirovine, proizvoditi gotove proizvode i organizirati trgovinu sa svjetskim gradovima u razvoju osiguravajući im resurse koji su im potrebni za procvat jer kako oni rastu i napreduju tako i vi.

Izvor: Epic Games

Međutim, do statusa magnata neće uvijek biti lako doći. Nasumični poslovni događaji i aukcije dionica držat će vas na oprezu sve dok se suparnici natječu za tržišni udio i traže načine za rast i iskorištavanje neprijateljskih slabosti. Čuvajte se neprijateljskog preuzimanja.

Dizajniran s pažnjom na pristupačnost i dubinu, Rise of Industry ima dovoljno strateške složenosti i mogućnosti ponovnog igranja da zadovolji najiskusnije obožavatelje žanra dok njegova mehanika jednostavna za razumijevanje osigurava da će je voljeti i novi igrači.

Iskustvo igre prilagođeno je svakom igraču - specijalizirajte se samo za trgovanje, proizvodnju, sakupljanje ili bilo koju kombinaciju i istražite svoj put do većih i boljih stvari. Licitirajte za ugovore kako biste dobili prednost nad svojim suparnicima.

Izvor: Epic Games

Proizvodit ćete više od 150 pojedinačnih proizvoda, upravljajući svakim korakom na putu od sirovine do krajnjeg proizvoda. Samo visokokvalificirani poduzetnik dovršit će složene proizvodne lance i omogućiti predmete poput automobila, računala i drugih luksuznih proizvoda na tržište.

Izgradite i upravljajte solidnom transportnom mrežom kako biste omogućili učinkovit prijenos robe putem velikog broja kamiona, brzih vlakova i zračnih brodova velikog kapaciteta. Budite spremni na oštru konkurenciju. Napredna umjetna inteligencija u gradovima stvara inteligentan i promjenjiv svijet igara tako da nećete biti jedini koji traži najbolju ponudu.

Video igra Rise od Industry besplatna je za preuzimanje s Epic Games trgovine do 9. ožujka 2023. Redovna cijena Windows igre je 29,99 eura.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games