Kratos i Atreus

GOD OF WAR RAGNARÖK Ovome će se radovati igrači u Hrvatskoj

Autor Krunoslav Ćosić

Nastavak hvaljene igre God of War (2018) bit će lokaliziran na hrvatski jezik

Izvor: Playstation

God of War Ragnarök je nova avantura koju je razvio Santa Monica Studio. Kratos i Atreus se moraju zaputiti u svaki od devet svjetova u potrazi za odgovorima kako bi se pripremili za sudbinsku bitku koja će okončati svijet.

Izvor: Playstation

Dvojac će putem istraživati fascinantne mitske krajolike, okupiti saveznike iz svih svjetova i suočiti se sa zastrašujućim neprijateljima u liku nordijskih bogova i čudovišta. Kako se prijetnja Ragnaröka sve više bliži, Kratos i Atreus morat će birati između sigurnosti svoje obitelji i sigurnosti svjetova.

Atreus traži znanje koje će mu pomoći razumjeti proročanstvo o "Lokiju" i vlastitoj ulozi u Ragnaröku. Kratos mora odlučiti hoće li biti sputan strahom od ponavljanja vlastitih grešaka ili će se osloboditi prošlosti i postati otac kakav Atreusu treba.

Izvor: Playstation

God of War Ragnarök izlazi 2022. godine, ali još nije objavljen točan datum. God of War Ragnarök moći će se nadograditi kroz opciju digitalne nadogradnje s diska ili digitalne PS4 igre na digitalnu PS5 verziju uz dodatnu naknadu.

Sonyjeva video igra God of War Ragnarök sadržavat će lokalizaciju koja uključuje titlove i izbornik na hrvatskom jeziku, a kako će igra izgledati možete pogledati u najavnom videu na YouTube kanalu PlayStation Hrvatska.

God Of War Ragnarök - najavni video s HRVATSKIM TITLOVIMA
Izvor: Youtube