JEDVA IH ČEKAMO

U siječnju na PlayStation Plus dolaze tri nevjerojatno primamljive igre

Autor Davor Dakić

PlayStation Plus mjesečne igre za siječanj 2023. zvuče zaista dobro

Izvor: Playstation

Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 i Axiom Verge 2 su igre koje će stići već u siječnju sljedeće godine. Točnije, već od 3. siječnja.

Pobjegnite iz ruku Carstva u avanturi za jednog igrača Star Wars Jedi: Fallen Order, krenite u pustopoljine s prijateljima u online RPG Fallout 76 i uživajte u platformskoj akciji u Axiom Verge 2. Sva tri naslova bit će dostupna članovima PlayStation Plus Essential, Extra i Premium u utorak, 3. siječnja. PlayStation Plus Extra i Premium postave za siječanj bit će objavljene uskoro.

Ratovi zvijezda Jedi: Fallen Order | PS4, PS5

Priča Cala Kestisa počinje ovdje. Prije lansiranja Star Wars Jedi: Survivor u ožujku, saznajte kako je započelo putovanje Cala Kestisa u ovoj originalnoj priči o Star Warsu od Respawn Entertainmenta. Prateći događaje iz Epizode III: Osveta Sitha i smrtonosne Naredbe 66 senatora Palpatinea — osmišljene da uništi Jedi red i otvori put za uspon Carstva — vi ste posljednji preostali Jedi Padawan i njihova posljednja nada za preživljavanje.

Izvor: Playstation

Pokupite dijelove svoje uništene prošlosti i dovršite svoju Jedi obuku, razvijte snažne sposobnosti Sile i ovladajte svojim svjetlosnim mačem u svojoj potrazi za ponovnom izgradnjom Jedija. Borite se da ostanete korak ispred Carstva i njegovih smrtonosnih Inkvizitora, koristite svoju Jedi obuku za strateški pristup svakoj borbi i posjetite daleke kutke galaksije Ratova zvijezda, prepune novih likova, stvorenja, neprijatelja i droida.

Fallout 76 | PS4

25 godina nakon što su bombe pale vi i vaši kolege Vault Dwellers (Stanovnici trezora) izabrani ste među najboljima i najpametnijima u zemlji. Izlazite u postnuklearnu Ameriku na Dan obnove 2102. Igru igrajte sami ili se udružite dok istražujete, tražite, gradite i pobijeđujete protiv najvećih prijetnji pustoši.

Izvor: Playstation

Istražite ogromnu pustoš, opustošenu nuklearnim ratom u ovom otvorenom svijetu za više igrača dodatku Fallout priče. Doživite najveći, najdinamičniji svijet ikada stvoren u legendarnom svemiru Fallout.

Axiom Verge 2 | PS4, PS5

Istražite dva povezana svijeta, upravljajte drevnom tehnologijom i preispitajte stvarnost u ovom istraživačkom nastavku platformerske igre koja proširuje svemir s potpuno novim likovima, sposobnostima i načinom igre. Istražite alternativni svijet nalik Zemlji, prepun ruševina drevne civilizacije visoke tehnologije.

Izvor: Playstation

Hakirajte strojeve, borite se s čudovištima i upotrijebite svoj daljinski dron da uđete u Breach, paralelnu, ali povezanu stvarnost koja je puna vlastitih opasnosti. Htjet ćete pretražiti svaki centimetar tražeći skrivene predmete i nadogradnje koje trebate za preživljavanje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI