MERRY CHRISTMAS

SRETAN BOŽIĆ! Smartlife.hr vam želi mir, sreću i blagoslov

Autor Smartlife

Uz milijarde raznih poruka, koje će biti izrečene usmeno ili pismeno, budite unikatni

Izvor: Shutterstock

Najveći kršćanski blagdan obilježava se u mnogim zemljama svijeta. Ljudi dobre volje će svojim najdražima, članovima obitelji ili prijateljima, uputiti razne čestitke. Ukoliko nećete stići izraditi svoju čestitku (netko mora pojesti francusku salatu i one silne kolače), iskoristite mobilne aplikacije neka rade za vas.

Christmas Photo Frames, Editor

Aplikacija za Android telefone nudi ogromnu kolekciju šarmantnih božićnih okvira za fotografije i efekata uz 'Božićne okvire za fotografije'! Među više od 500 lijepo dizajniranih predložaka sigurno ćete pronaći efekt koji odgovara vašim željama. Sami izradite personalizirane božićne čestitke i iznenadite sve svoje prijatelje tijekom blagdana.

Izvor: Google Play Store

Izrada blagdanskih e-razglednica s 'božićnim okvirima za fotografije' kroz aplikaciju Christmas Photo Frames, Editor jednostavna je kao ABC:
A) Odaberite predložak iz ogromne kolekcije
B) Odaberite fotografiju(e) iz svoje Galerije ili kamere
C) Dodajte vlastiti tekst i podijelite čestitku

Merry Christmas Wallpaper

I sami možda želite osjetiti božićni duh. Umjesto slike mačke na pozadinu ekrana (wallpaper) svojeg telefona možete postaviti slikovitu kreaciju Božića. Sve pozadine u aplikaciji Merry Christmas Wallpaper su u punoj HD kvaliteti 1080x1920, omogućena je prilagodba pozadine vašem ekranu, a funkcionirat će u portretnom i pejzažnom načinu.

Izvor: Google Play Store

Božićne pozadine se mogu postaviti za zaključavanje ekrana, na početni ekran i za avatar, a udovoljavaju svim vašim potrebama. Za upotrebu aplikacije ne treba vam internetska veza.

Christmas Sweeper 3

Zašto u pauzama između doručka i ručka ne biste odigrali igru. Christmas Sweeper 3 je svečana božićna igra s više od 4000 razina zabave uparivanja. Spajajte cvijeće, cvjetove, drveće i djetelinu u ovoj igri. Gurnite pahuljice u stranu i pometite živahni buket rascvjetanih komada.

Izvor: Google Play Store

Christmas Sweeper 3 dovest će vas i vašu obitelj u pravo raspoloženje. U igri nećete izgubiti život i ne morate gnjaviti svoje prijatelje da biste napredovali. Igrajte koliko god želite! Možete čak uživati u ovoj zabavnoj slagalici izvan mreže. Igra će učiniti da se opustite i osjećate ugodno - dok razotkrivate mnoštvo izazova uparivanja.

Mijenjajte i povlačite simpatične spojene dijelove poput drvca, djeteline, zvona i kuglica, torte ili snježnih pahuljica. Bit ćete nagrađeni kolačićima, slatkišima i sokom.