VJEČNI BROJ 1

ŠTO POGLEDATI? 5 najpopularnijih božićnih filmova na torrentima

Autor Smartlife

Inspiracija za blagdanski duh bi vam mogli biti i pirati

Izvor: Youtube

Iako većina božićne filmove gleda legalnim putem, iza spuštenih roleta nekih domova ovaj vid zabave stiže kroz TCP pakete i neke od najboljih torrent stranica, lijepo upakiran u MKV ili MP4 format.

Zahvaljujući analizi stranice TorrentFreak sada smo dobili i uvid u to koji božićni filmovi su najpopularniji među ljudima koji plove digitalnim morem pod crnom zastavom, ljudima koji bi downloadali i automobil da mogu, ljudima kojima Dragan Bjelogrlić u košmarima kuca na vrata - jednom riječju - piratima.

Izvor: Youtube

Potpuno neiznenađujuće, prvo mjesto je ubjedljivo zauzeo kultni film Sam u kući (Home Alone) iz 1990. godine. Čak i 32 godine nakon premijere ljudi jedva čekaju pogledati Macaulaya Culkina u ulozi Kevina McCallistera kako se na dovitljive načine pokušava otarasiti provalnika (i to u oba navrata).

Pogledajte kompletnu top 5 listu:

1) Home Alone
2) Home Alone 2: Lost in New Yoirk
3) The Grinch
4) Elf
5) How the Grinch Stole Christmas

Kao što možete vidjeti na top listi Sam u kući filmovi su omiljena božićna zabava koju gledatelji skidaju s torrenta. Treće mjesto je zauzeo animirani film The Grinch iz 2018 godine, a film o istom liku iz knjiga Doktor Seuss, kojeg je 2000. godine glumio Jim Carrey, zauzeo je peto mjesto. Na četvrtoj poziciji se nalazi Elf, komedija iz 2003. godine s Willom Ferrellom u glavnoj ulozi.

Pogledajte i božićne filmove s najvećom zaradom, a na vrhu liste je jedan pas.

Izvor: Youtube