STREAMING SERVIS

SKYSHOWTIME EKSKLUZIVNA PONUDA: Doživotno u pola cijene

Autor Krunoslav Ćosić

Stižu i neki nestrpljivo iščekivani naslovi, novi kino hitovi

Izvor: Skyshowtime

U Hrvatskoj je startala streaming usluga SkyShowtime, a svi novi korisnici mogu iskoristiti priliku te ostvariti popust od 50 posto na standardnu mjesečnu cijenu i to doživotno. Standardna cijena pretplate je 5,99 eura, a korisnici u Hrvatskoj plaćat će samo 2,99 eura mjesečno. Pogodnost je dostupna do 25. siječnja 2023.

Za taj iznos dobit će premijere hollywoodskih filmova i sjajnih novih serija iz najvećih svjetskih studija čiji je streaming dostupan na jednom mjestu.

Izvor: Skyshowtime

Lokalna će publika od samog pokretanja imati pristup raznolikoj ponudi serija i filmova, među kojima su: 1883, 1923, Obiteljski prijatelj, Hitna pomoć, Američki žigolo, Blok 181, Halo, Zakon i red 21. sezona, Neka uđe onaj pravi, Gradonačelnik Kingstowna, Ti si taj, Na putu do zvijezda: Bumper u Berlinu, Pjevajte s nama 2, Zvjezdane staze: Novi svjetovi, Nabrijani: Borba za Uber, Poziv, Indeks straha, Prva dama, Ponoćno sunce, Kukavice iz Midwicha, Sjevernjak, Ponuda, Ponuda, Kralj Tulse, Vampirska akademija i Yellowstone.

Velike hit serije koje će se u dolazećim mjesecima početi prikazivati na SkyShowtimeu uključuju i neke nestrpljivo iščekivane naslove: Smiješna žena, Ripley, Zečja rupa, Tri žene i Grad zla. Stižu i kino filmovi: Top Gun: Maverick, Jurski svijet: Carstvo, Malci: Kako je Gru postao Gru, Loši momci i Crni telefon.

Izvor: Skyshowtime

SkyShowtime donosi nove vrhunske igrane serije, dječje i obiteljske sadržaje te odabir legendarnih naslova iz zbirke i kompleta filmova studija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios i Peacock.