100% hrvatski projekt

INTERAKTIVNA ZABAVA: Ljepote Hrvatske kroz video igru

Autor Krunoslav Ćosić

Igra Marco Polo je interaktivna i namijenjena je svim uzrastima

Izvor: Dreamtale Entertainment

Zakoračite putevima Marca Pola i riješite misterije u hrvatskim gradovima. Igru Marco Polo lansirao je Studio Dreamtale Entertainment, a predstavlja Hrvatsku na vizualno zanimljiv i pozitivan način. Oduševit će sve one koji nikada nisu posjetili našu zemlju, dočarati im ljepote koje nas okružuju ili ih jednostavno podsjetiti na dane kada su u Hrvatskoj ljetovali.

Marco Polo je 100% hrvatski projekt čiji su osnivači Josip i Devis, dva entuzijasta koji su prije dvije godine pokrenuli ovu veliku priču, a možete ju isprobati preuzimanjem iz Google Play i Apple App Store trgovine na Android i iOS uređaje. Cijena igre je 4,99 eura.

Izvor: Dreamtale Entertainment

Protagonist igre je Oliver, mladi Britanac koji u potrazi za svojim ocem dolazi u Hrvatsku čime se upušta u avanturu svog života i rješava misterij Marca Pola. Ključni element igrice Marco Polo je ručno crtana grafika i lagana zagonetka koja se temelji na svjetski poznatim povijesnim ličnostima i legendama.

Sadržaj je namijenjen za obitelj s inteligentnim i duhovitim dijalozima prikladnim za sve uzraste i kulture. Igrica se odvija u 9 hrvatskih gradova što egzistira kao izvrsna promocija Hrvatske uz edukativni karakter koji svaku igru čini još vrjednijom igranja.

Izvor: Dreamtale Entertainment

Izvor: Dreamtale Entertainment

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI